Long Stay på La Torre

La Torre

Long Stay med masser af golf!

Det er meget nemt at trives på La Torre, specielt hvis du er på long stay-ophold. Her er et fint udvalgt af barer og restauranter, samt spil på flere gode golfbaner.

La Torre Golf Resort er hvad man på spansk kalder en urbanizacion og kan næsten betegnes som en lille landsby med torv, supermarkedet, restauranter og barer. Meget er anlagt omkring golfbanen og det nærliggende Doubletree by Hilton-hotel.

Vigtigt for mange på et long stay er naturligvis, at der findes liv og muligheder når man ikke spiller golf. Her har La Torre alt hvad hjertet kan begære og ønsker man at kombinere med storby, så ligger Murcia blot 40 km herfra. En anden fordel ved at vælge La Torre til dit long stay er, at du har mulighed for at spille på flere forskellige golfbaner – endda af høj kvalitet.

Fakta

Golfvärd Ja
Golf Academy Nej
Avstånd hotell-golf 0 - 40 km
Avstånd flygplats Alicante Airport, 100 km
Arrangemang Tävlingar, middagsarrangemang, utflykter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 12 995,-

28 nætter i lejlighed
Selvforplejning
Long Stay-medlemskab med spil på fire forskellige baner *
Service af vores golfvært

Long Stay-medlemskab
Long Stay-medlemskab med fri adgang til GNKs baner - La Torre, El Valle, Hacienda Riquelme, Alhama Signature. En runde på hver bane er forudbooket inden ankomst. Øvrige teetider bookes på stedet tidligt 48 timer før tee off. Medlemsgreenfee 9 euro/person betalas i klubhuset på respektive bane inden tee off.

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon10.1℃

La Torre Golf Club

La Torre er en parkbane i bedste amerikanske golf resort-stil. Den ligger lige ved hotellet og lejlighederne på La Torre, hvilket gør den til en populær bane.

Banen er den korteste af alle Jack Nicklaus-banerne i området og byder blot på to par 5-huller og hele seks par 3-huller. Fra gul tee spilles den til 4981 meter, mens man fra den røde tee skal igennem 3884 meter. Dette afspejles selvfølgelig i banens par, som ligger på 68.

Den manglende længe kompenseres af skønne fairways og en række strategiske placerede bunkers. Derudover kommer der 3 søer i spil på La Torre. Men det som nok bedst kendetegner La Torre er run-offs på greens, hvilket betyder, at man skal være ekstremt præcis for ikke at rulle i een af de mange bunkers. Det samme gælder på de meget velplejede par 3-huller. Her er langt fra tale om lappeløsninger, men derimod et godt mix af af korte og lange huller.

Hul 9 er måske en af banens mest kendte huller. Et par 3-hul, hvor man skal over søen foran øjnene fra gæsterne fra hotellets poolområde. Hul 17 er et 153 meter langt par 3-hul, som har alle de udfordringer man kan tænke sig. Vand til højre, OB til venstre, to greenside bunkers og en meget onduleret green. Her bliver fårene skilt fra bukkene.

La Torre har været vært for flere større turneringer, blandt andet Senior Professional Championship of Spain og Nickalaus har med La Torre skabet en golfbane, som er udfordrende, men ikke kræver at du slår din driver 250 meter.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 68, 5403 4981 4507 3884
Drivingrange Udslag fra græs og måtter
Banedesign Jack Nicklaus

Hacienda Riquelme Golf

Her har Nicklaus Design skabt en rigtig mesterskabsbane fra backtee, en del kortere fra klubtee, men stadigvæk en udfordring. Sværhedsgraden ligger ikke så meget fra tee til fairways, da de er ganske bredde.

Som på alle Nicklaus-baner, så er der på Hacienda også en del fairwaybunkers og det gælder også om at være på den rigtige side af fairway for at få få bedste mulighed for en god score. Greens er nemlig både hurtige og tricky, så et 3-put kan nemt være indenfor rækkevidde.

På Hacienda Riquelme er der fem store søer, som er i spil på cirka halvdelen af de 18 huller. Tvillingehullerne 9 og 18 ligger på hver sin side af den største sø og er begge gode aspiranter til at være signaturhullet. Fra tee byder de to huller på forskellige udfordringer afhængig af vind og vejr – og selvfølgelig om man spiller med en fade eller en draw. Ved indspil til greenen er begge huller dog skræmmende ens med både vand og bunkers i spil. Det er to rigtigt gode afslutningshuller, hvad enten man spiller 9 eller 18 huler.

Generelt byder Hacienda Riquelme på strategiske udfordringer og man bør have en god game plan for at komme godt rundt og notere en bogey opå kortet i ny og næ. Når man ikke kigger i baneguiden, kan det betale sig at kigge op og nyde den smukke natur, som omgiver banen. Langs fairway findes masser af oliventræer og svajende palmer. Her sætter man virkelig en ære i at passe på den lokale flora.

Som på mange andre baner, så kan man på Hacienda Riquelme nyde klubbens restaurant efter en runde og man mærker virkelig historiens vingesus fra de tidligere ejere (Riquelme Familien), når man slapper på terrassen.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6356 5854 5552 5084
Drivingrange Udslag fra græs og måtter
Banedesign Jack Nicklaus

Alhama Signature Course

Alhama Signature Course er ægte Jack Nicklaus design og beskrives som en af de bedste baner i Spanien. Der er fem søer på banen og de kommer i spil på ikke mindre en syv huller. Mest karakteristisk er det på hul 11, et par 3 hvor du spiller ind mod en ø-green.

Et andet karakteristika er de ikke færre end 116 bunkers, som du kan støde på i din runde på Alhama Signature Course. Nicklaus elsker store bunkers og det kan mærkes på Alhama. Sidst men ikke mindst, så er de hurtige Nicklaus greens en fantastisk oplevelse.

En stor og flot golfbane lagt i et fascinerende landskab. Selv Nicklaus var tilfreds, da han afleverede banen. Her skal du tænke golf – for der er masser af forhindringer.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Ørkenbane
Banefakta Par 72 6884 60595741 5034
HCP-Grænse 54
Banearkitekt Jack Nicklaus
Driving Range Udslag fra græs og måtter

El Valle Golf Club

El Valle er måske den af alle Jack Nicklaus-banerne, som blender bedst ind i naturen. To søer og en masse bunkers udgør ryggraden på denne Arizona-style golfbane. Designmæssigt har man forsøgt at inddrage det golde landskab på bedst mulige vis og rundt på banen kommer både klippevæggene og raviner tæt på, ligesom man også finder et væld af kaktusser.

Flere af hullerne ligger langs hinanden, hvilket gør at de mange mange lejligheder i området ikke synes i så høj grad. El Valle er forholdsvis kort, men et større antal af greens er hævet over fairways og omgivet af bunkers. Så det er ikke så nemt, som det kunne lyde.
Ofte kan det faktisk betale sig at putte, hvis man ligger i fringen, hvis man ikke er helt sikker på sine chips.

De to søer separerer hullerne 13 og 14. Søen er også i spil på hul 17 og 18, hvilket kan være med til at afgøre en spændende match. Foruden en hyggelig bane, så forkæler El Valle også dine øjne. Det ørkenlignende gullige landskab står i skarp kontrast til de grønne fairways.

Når runden er afsluttet, så kan man fra klubhusets terrasse nyde udsigten og allerede begynde at glæde sig til næste dans med El Valle.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Ørkenbane
Banefakta Par 71, 6355 5634 5379 4466
Drivingrange Udslag fra græs og måtter
Banedesign Jack Nicklaus

The Residence La Torre

The Residence La Torre har flere forskellige lejlighedstyper, som alle ligger inden for området The Residence La Torre. Lejlighederne fremstår generelt i friske farver og har en 4-stjernet standart, men der findes variationer i planløsninger og farvevalg, når det gælder møbler og indretning. Lejlighederne er veludrustede og består af to soveværelser, badeværelse, samt et kombineret køkken-alrum.

Alle lejligheder har A/C, TV og WIFI, ligesom et veludrustet køkken med spisebord, microovn, køle/fryseskab og vaskemaskine. Lejlighederne på La Torre har enten balkon eller terrasse og udsigt til enten golfbanen eller patioen. Der foruden findes der gratis parkering på La Torre.

La Torre Golf Resort er hvad man på spansk kalder en urbanizacion, hvilket kan sammenlignes med en dansk landsby. Her finder du et lille torv som udgør centrum og lejlighederne er bygget rundt om det og hotellet. Der findes en del mindre butikker og restauranter, ligesom der også findes et fælles poolområde, samt mulighed for tennis og padel. Her findes også et ganske godt supermarked, hvor man finder det meste, ellers ligger Murcia kun en kort køretur herfra.

En af de største attraktiver ved La Torre Golf Resort er at hotellet, lejlighederne, golfbanen og restauranterne gør at området bliver en levende landsby, så man får faktisk et byliv, som man finder ganske sjældent på et long stay. En anden fordel er at man har mulighed for at spille flere fantastiske Nicklaus-baner. Et sidste, men også vigtigt plus, er at alle lejligheder har to soveværelser, hvilket gør et long stay mere komfortabelt.

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhed Ved La Torre golfbanen
Lejligheder 60 lejligheder - alle med to soveværelser, balkon/terrasse, veludstyret køkken med vaskemaskine og opvaskemaskine.
Afstand Murcia 30 km
Afstand strand 25 km
Faciliteter Tennis, pool, padel, udendørs fitness, restauranter, købmand, m.v.

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.