La Torre Golf

La Torre

Fantastisk golf designet af Nicklaus

La Torre er perfekt til dig som vil kombinere 5-stjernet hotel med lækre Nicklaus-golfbaner. Her har du mulighed for at nyde din golfferie i hyggelig rammer i skønne trygge rammer under den spanske sol.

La Torre er en del af et større projekt, som skal sætte Murcia på den internationale golfscene. Indenfor en radius af 40 km har man anlagt ikke mindre en seks golfbaner desginet af golflegenden, Jack Nicklaus. La Torre og de fem andre golfbaner åbnede i 2007 og skulle tiltrække solhungrende golfspillere til regionen, enten for at tilbringe en uge eller købe en af de mange ferielejligheder i området.

Golfbanerne skulle markedsføres som ”Jack Nicklaus Golf Trail” og efter lidt vanskeligheder, så splittede banerne op nye ejere overtog La Torre, El Valle, Hacienda del Riquelme og Alhama. Disse baner er bestemt ikke blevet dårligere, nærmere tværtimod. De har nu fået de år på bagen, som gør dem til skønne udfordringer, ligesom både hoteller og lejlighedsområderne nu har fundet et godt niveau ift. restauranter og barer.

Det som karakteriserer hotellet er det store poolområdet, som agerer nerve for al livet omkring La Torre. Rundt omkring findes en masse butikker, restauranter og barer, som danner en fin landsby-stemning. Alle lejligheder og hotellet ligger i gåafstand til disse oplevelser og med golfbanen lige ude foran døren, så bliver det ikke nemmere.

Byen La Torre blev i første omgang bygget målrettet mod de internationale turistmasser med en perfekt afstand til den store regionshovedstad, Murcia. Men nu om dage har byen fået flere fastboende både spaniere og udlændinge og har sin helt naturlige charme, hvilket man på long stay altid vil opleve et liv i byen. Byen Murcia med sin gamle hyggelige bymidte med smukke kirker, flere hyggelige små torve foret med restauranter og tapasbarer er et besøg værd.

Fakta

GolfværtJa
Golf AcademyNej
Afstand golfbaner - hotellet0 - 40 km
Afstand til lufthavnenAlicante Airport, 100 km
ArrangementerMatcher, fællesmiddage, udflugter, m.m.

Hvad er inkluderet i rejsen?

7 nætter i dobbeltværelse
Morgenmad og 5 middage
5 heldagsgreenfee fordelt på 4 baner
Transport til og fra golfbanerne
Fly og flyskatter
Transport af kuffert og golfbag
Lufthavnstransfer
Service af vores golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon19.4℃

La Torre Golf Club

La Torre er en parkbane i bedste amerikanske golf resort-stil. Den ligger lige ved hotellet og lejlighederne på La Torre, hvilket gør den til en populær bane.

Banen er den korteste af alle Jack Nicklaus-banerne i området og byder blot på to par 5-huller og hele seks par 3-huller. Fra gul tee spilles den til 4981 meter, mens man fra den røde tee skal igennem 3884 meter. Dette afspejles selvfølgelig i banens par, som ligger på 68.

Den manglende længe kompenseres af skønne fairways og en række strategiske placerede bunkers. Derudover kommer der 3 søer i spil på La Torre. Men det som nok bedst kendetegner La Torre er run-offs på greens, hvilket betyder, at man skal være ekstremt præcis for ikke at rulle i een af de mange bunkers. Det samme gælder på de meget velplejede par 3-huller. Her er langt fra tale om lappeløsninger, men derimod et godt mix af af korte og lange huller.

Hul 9 er måske en af banens mest kendte huller. Et par 3-hul, hvor man skal over søen foran øjnene fra gæsterne fra hotellets poolområde. Hul 17 er et 153 meter langt par 3-hul, som har alle de udfordringer man kan tænke sig. Vand til højre, OB til venstre, to greenside bunkers og en meget onduleret green. Her bliver fårene skilt fra bukkene.

La Torre har været vært for flere større turneringer, blandt andet Senior Professional Championship of Spain og Nickalaus har med La Torre skabet en golfbane, som er udfordrende, men ikke kræver at du slår din driver 250 meter.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 68, 5403 4981 4507 3884
Drivingrange Udslag fra græs og måtter
Banedesign Jack Nicklaus

Hacienda Riquelme Golf

Her har Nicklaus Design skabt en rigtig mesterskabsbane fra backtee, en del kortere fra klubtee, men stadigvæk en udfordring. Sværhedsgraden ligger ikke så meget fra tee til fairways, da de er ganske bredde.

Som på alle Nicklaus-baner, så er der på Hacienda også en del fairwaybunkers og det gælder også om at være på den rigtige side af fairway for at få få bedste mulighed for en god score. Greens er nemlig både hurtige og tricky, så et 3-put kan nemt være indenfor rækkevidde.

På Hacienda Riquelme er der fem store søer, som er i spil på cirka halvdelen af de 18 huller. Tvillingehullerne 9 og 18 ligger på hver sin side af den største sø og er begge gode aspiranter til at være signaturhullet. Fra tee byder de to huller på forskellige udfordringer afhængig af vind og vejr – og selvfølgelig om man spiller med en fade eller en draw. Ved indspil til greenen er begge huller dog skræmmende ens med både vand og bunkers i spil. Det er to rigtigt gode afslutningshuller, hvad enten man spiller 9 eller 18 huler.

Generelt byder Hacienda Riquelme på strategiske udfordringer og man bør have en god game plan for at komme godt rundt og notere en bogey opå kortet i ny og næ. Når man ikke kigger i baneguiden, kan det betale sig at kigge op og nyde den smukke natur, som omgiver banen. Langs fairway findes masser af oliventræer og svajende palmer. Her sætter man virkelig en ære i at passe på den lokale flora.

Som på mange andre baner, så kan man på Hacienda Riquelme nyde klubbens restaurant efter en runde og man mærker virkelig historiens vingesus fra de tidligere ejere (Riquelme Familien), når man slapper på terrassen.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6356 5854 5552 5084
Drivingrange Udslag fra græs og måtter
Banedesign Jack Nicklaus

Alhama Signature Course

Alhama Signature Course er kronjuvelen på Nicklaus Golf Trail, som består af seks Jack Nicklaus-baner indenfor 25 km. Jack Nicklaus regnes blandt en af de bedste golfspillere gennem tiderne med hele 18 Major-sejre og mere end 70 sejre på PGA Touren. Nicklaus har været en af de få golfspillere, som er gået hen og blevet en ypperlig golfbanedesigner. De golfbaner som bærer navnet “Signature” har Jack selv været involveret.

For mange er Alhama turens højdepunkt. Her er langt fra backtee, har fem store søer, som oftest er i spil. Hele 116 bunkers, bredde ondulerede fairways og hurtige greens. Der findes mange potentielle signaturhuller, men et af de huller som står tydeligt frem er hul 11. Et fint par 3-hul, hvor der er vand hele vejen til green og hvor vinden som oftest er en faktor. Hul 8 er et andet godt bud. Her skal man virkelig tænke sig om fra teeboksen og man bliver straffet, hvis man ikke rammer fairway.

Golfbanens karakter er overvejende amerikansk parkbane design, som på en fin måde smeleter ind med det spanske landskab. Flora og fauna står selvfølgelig i Spaniens tegn, så man fornemmer både timnian og rosmarin, når man kommer rundt på Alhama.

 

Information om Alhama Signature Course

I forbindelse med corona -pandemien blev Alhama Signature Course lukket, og det forventes at genåbne i efteråret 2022. Det er i øjeblikket ikke helt klart, hvornår det åbner, og det er naturligvis svært at sige i hvilken tilstand det vil genåbne..

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 71, 6884 6056 5741 5034
Drivingrange Udslag fra græs og måtter
Banedesign Jack Nicklaus

El Valle Golf Club

El Valle er måske den af alle Jack Nicklaus-banerne, som blender bedst ind i naturen. To søer og en masse bunkers udgør ryggraden på denne Arizona-style golfbane. Designmæssigt har man forsøgt at inddrage det golde landskab på bedst mulige vis og rundt på banen kommer både klippevæggene og raviner tæt på, ligesom man også finder et væld af kaktusser.

Flere af hullerne ligger langs hinanden, hvilket gør at de mange mange lejligheder i området ikke synes i så høj grad. El Valle er forholdsvis kort, men et større antal af greens er hævet over fairways og omgivet af bunkers. Så det er ikke så nemt, som det kunne lyde.
Ofte kan det faktisk betale sig at putte, hvis man ligger i fringen, hvis man ikke er helt sikker på sine chips.

De to søer separerer hullerne 13 og 14. Søen er også i spil på hul 17 og 18, hvilket kan være med til at afgøre en spændende match. Foruden en hyggelig bane, så forkæler El Valle også dine øjne. Det ørkenlignende gullige landskab står i skarp kontrast til de grønne fairways.

Når runden er afsluttet, så kan man fra klubhusets terrasse nyde udsigten og allerede begynde at glæde sig til næste dans med El Valle.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Ørkenbane
Banefakta Par 71, 6355 5634 5379 4466
Drivingrange Udslag fra græs og måtter
Banedesign Jack Nicklaus

The DoubleTree by Hilton La Torre Golf & Spa

The DoubleTree by Hilton La Torre Golf & Spa er et relativt lille hotel med 133 værelser med en perfekt beliggenhed ved La Torre golfbanen – med andre ord: Det perfekte hotel til en golfferie.

Dem som tidligere har været på et DoubleTree-hotel vil genkende duften af chokoladen, som man altid får ved check in. DoubleTree er et af Hiltons hurtigst voksende varemærker og selvom det ikke helt kan konkurrere med Conrad og Waldorf Astoria, så ligger det stadig på et stabilt 5-stjernet niveau.

La Torre byder på et dejligt pool-område og en del hyggelige restauranter og barer. Selve hotellet har et antal restauranter, bl.a. pool-restauranten Al Fresco, som serverer lette retter. Ginkgo er den store restaurant, hvor morgenmaden også serveres. La Vinoteca serverer et bredt udvalg af vine og drinks og ved siden af den, ligger den lidt finere restaurant, Restaurante La Vinoteca. Her komplimenteres de fine vine af virkelig lækre retter.

Foruden udsøgte vine og middage, så byder hotellet også på et dejligt Spa og et veludstyret fitnesscenter, som er åbent døgnet rundt.

Hvad angår værelserne, så vender de fleste af dem mod golfbanen og har alt hvad man kan forvente af et 5-stjernet hotel og alt i alt, så er stemningen på hotellet dejlig afslappet og her emmer af en golf-vibe.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedVed La Torre golfbanen, ved siden af klubhuset.
Værelser133 værelser. Alle med AC, TV, Safety-box, hårtørrer, minibar og balkon.
FaciliteterUdendørs pool, Spa, restauranter og barer
WifiJa, gratis wifi på hotellet.

The Residence La Torre

På La Torre kan man også på ugebasis bo i lejlighed med selvforplejning, fremfor hotellet. Der er givetvis fordele ved selv at kunne bestemme hvad som skal fyldes i køleskabet, når man har spillet golf og om aftenen kan man frit vælge blandt de mange restauranter i området.

Lejlighederne fremstår generelt i friske farver og har en 4-stjernet standart, men der findes variationer i planløsninger og farvevalg, når det gælder møbler og indretning. Lejlighederne er veludrustede og består af to soveværelser, badeværelse, samt et kombineret køkken-alrum.

Alle lejligheder har A/C, TV og WIFI, ligesom et veludrustet køkken med spisebord, microovn, køle/fryseskab og vaskemaskine. Lejlighederne på La Torre har enten balkon eller terrasse og udsigt til enten golfbanen eller patioen.

Fakta

Standardstarstarstarstar
LägeVid La Torres golfbana
Lägenheter60 st, Alla lägenheter med två sovrum och kombinerat kök/vardagsrum. Balkong/terrass finns liksom tvättmaskin och diskmaskin.
Avstånd Murcia30 km
Avstånd strand25 km
FaciliteterTennis, pool, padel, utomhusgym, restauranger och minilivs

DoubleTree by Hilton La Torre Golf & Spa Resort

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.