Penha Longa Golf Resort

Penha Longa Golf Resort

Luksus tæt på Lissabon

Penha Longa Golf Resort ligger smukt for foden af Sintra-bjergene i naturparken Sintra-Cascais og kun 25 minutters kørsel fra lufthavnen ved Lissabon. Resortet har gennem flere år været regnet for et af de bedste golfresorts i Portugal og dette med god grund. Det 5-stjernede Penha Longa Golf Resort hører under Ritz Carlton-kæden og ligger smukt mellem de grønne pinjetræer og har en fantastisk udsigt udover banen.

Hotellet emmer af luksus og højt serviceniveau. Alligevel hersker her en afslappethed og familiær stemning, som gør opholdet på Penha Longa helt unikt. Denne følelse tages med ud på golfbanen, hvor de tre ni hullers sløjfer (Atlantic North, Atlantic South og Monastery) giver en både varieret og flot golfoplevelse . Banen har flere gange lagt fairways til Europatouren, så Robert Trent Jones Jr. kan med rette være stolt af sit portugisiske mesterværk.

Når man har overstået golfrunden har du hele 8 restauranter at vælge i mellem  – heriblandt en Michelin-restaurant, samt et lækkert Spa- og wellnesscenter. Derudover ligger både Cascais og Lissabon i fin køreafstand, hvis du trænger til at opleve andet en golfresortet.

Fakta

GolfværtNej
Golf AcademyNej
Baner i området4
Afstand til lufthavnenLissabon lufthavn, 30km
Nærmeste byCascais, 14km

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 10 995,-

7 nætter i delt dobbeltværelse - Forrest View
morgenmad
Fri golf
fly
transport af kuffert og golfbag
lejebil delt af 2 personer

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon18.6℃

Penha Longa Golf Course

Penha Longa Golf Course består af 27 huller alle med design af Robert Trent Jones Jr. En golfbane i særklasse hvor du spiller i den frodige Sintra-Cascais Naturpark, som danner et smukt bagtæppe til din runde. Banen er delt op med den 18-hullers Atlantic Course, som åbnede i 1992 og allerede i 1994 hostede Portugal Open. Den byder på et varieret layout, hvor Trent Jones på smukkeste vis, har udnyttet det kuperede landskab. Fra flere af hullerne er der på en klar dag et fantastisk view til både Cascais og Estoril.

Monastery Course udgør de sidste 9 huller på Penha Longa Golf Course og udgør det perfekte supplement til Atlantic Course. Denne bane er mindre kuperet end Atlantic, men har hurtige greens og forholdsvis smalle fairways. En perfekt bane til en hurtig 9 hullers match.

Fakta

Antal huller 27
Banekarakter Parkbane
Banefakta Atlantic Course Par 72 5926 5512 5098
Monastery Course Par 35 2588 24372221 1994
Banearkitekt Robert Trent Jones Jr.
Driving Range Udslag fra græs

Penha Longa Resort

Penha Longa Resort er et 5-stjernet hotel under Ritz Carlton-kæden. Her er kælet for alle detaljer, fra du sætter din kuffert i receptionen og får velkomstdrinken i hånden, til du tjekker ud igen. Hotellet har 194 værelser og suites, alle med gode senge og store badeværelser. Derudover er der en smuk udsigt til enten golfbanen eller naturparken fra dit værelse.

Et af de helt store trækplastre på Penha Longa, og noget som gør at folk kommer tilbage, er maden. Der findes hele 8 restauranter på Penha Longa Resort, heriblandt den Michelin-præmierede LAB by Sergi Arola. Herudover findes der en italiensk restuarant, en japansk restaurant, en asiatisk restaurant, en beach club, en grill-restaurant og selvfølgelig en portugisisk restaurant. På sidstnævnte har Sergi Arola blandet det moderne og klassiske portugisiske køkken.

Foruden de gastronomiske muligheder, så kan du fornøje dig med det 1.500 kvm store Penha Longa Spa, hvor man bl.a. kan bestille en Golfer’s Spa Treatment. Ligesom der selvfølgelig også er fitnesslokale, samt mulighed for tennis, paddle og squash.

Fakta

BeliggenhedLige ved golfbanen
Værelser194
FaciliteterSwimmingpool (inden- og udendørs), Spa- og wellnesscenter, bar, 8 restauranter, fitnesscenter,
WifiJa

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.