Camporeal

Camporeal

Portugals bedste golfhotel

Camporeal er et golf resort, som ligger en lille times kørsel nord for Lissabon ved den byen Torres Vedras. Her bor man på et lækkert 5-stjernet hotel med en varierende og sjov golfbane lige ude foran døren.

På Camporeal er det let at føle sig forkælet. Man bor på det fine Dolce Camporeal, som i 2018 blev kåret til Portugals bedste golfhotel ifølge World Golf Awards. Hotellet ligger perfekt på golfbanen og man føler at alting er tæt på. Foruden golf, så kan man få spa-behandlinger på hotellet, spille tennis, benytte poolområdet eller blot slappe af med vin på balkonen med udsigt til områdets vinmarker.
Den portugisiske hovedstad Lissabon ligger også tæt på og er oplagt til en 1-dagstur, ligesom der findes vinbodegaer i nærområdet, som kan udforskes. Dolce Camporeal har alle ingredienser til en vellykket golfferie.

Fakta

GolfværtJa
Golf AcademyNej
Baner i nærområdet1
Afstand til lufthavnenLissabon Airport 90 km
Afstand til golfbanen0 m
Nærmeste byTorres Vedras, 11 km

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 8 295,-

7 nætter i dobbeltværelse
Morgenmad og 5 middage
5 heldagsgreenfee
fly
flyskat
transport af golfbag
service af vores golfvært

Enkeltværelsestillæg: 1995:-

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon28.2℃

Dolce Camporeal

Det 5-stjernede Dolce Camporeal danner de perfekte rammer om din golfferie i Portugal. Hotellet ligger i smukke omgivelser, som præges af et kuperet terræn med vinmarker, frodig grønne skove og hyggelige småbyer, blot en lille times kørsel nord for Lissabon.

Værelserne på Camporeal er rummelige, moderne og tilbyder alle balkon. Derudover er alting koncentreret i samme bygning, hvilket gør det nemt og bekvemt at færdes på hotellet. Den hyggelige restaurant Manjapao ligger i kælderetagen og her serveres morgenmad og middagene. Én af dagene er afsat til en fine dining experience på Grande Eschola.

Gå heller ikke glip af den hyggelige bar, ikke et besøg i hotellets spa, der tilbyder gode behandlinger. Der er også en dejlig indendørs pool og sauna til rådighed for dem der ønsker at forkæle ømme golf muskler. Udendørs swimmingpoolen er åben i sommersæsonen, som også omfatter nogle af de uger, Golf Plaisir har gæster på Camporeal.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedVed golfbanen
Antal værelser179, alle værelser med AC, safe, minibar, hårtørrer m.m.
FaciliteterIndendørspool, udendørspool, spa, restaurant, m.m.
WifiPå hotellet findes der gratis wifi

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.