Aroeira Golf

36 huller i skøn pinjeskov

Aroeira Golf ligger syd for Lissabon og er med det nybyggede Aroeira Lisbon boutique hotel, samt de to Aroeira baner, absolut et besøg værd, når man sætter pris på gode golfbaner og hyggelige omgivelser.

Aroeira Golf passer perfekt for dem ønsker at spille golf ved Lissabon og bo tæt på stranden. Med det ny-åbnede boutique hotel, Aroeira Lisbon Hotel, har de to velkendte Aroeira-baner virkelig fået den anerkendelse, som de fortjener og her er nu i den grad tale om et skønt golfresort.

Man bor i det smukke pinjeskov-område ved banerne og tæt på skønne Costa Caparica, hvor hotellet har sin egen beach bar. Foruden en unik placering og to helt fantastiske golfbaner med Aroeira Pines Classic og Aroeira Challenge, så findes der masser af muligheder for aktiviteter i området. Syd for Aroeria findes unikke forhistoriske dinusaur-fosiler i klipperne og selve kystlinjen er fyldt med små hyggelige og charmerende byer.

Byer som Sesimbra, Setubal och Lissabon ligger alle indenfor en kort køretur og er perfekte, hvis man ønsker at opleve smukke strande, havet og byliv. Fisk er også en stor del af hverdagen i området og det afspejles i restauranternes menuer, ligesom det er muligt at besøge en af de mange vingårde i området, som er kendt for sin Alentejo-vin.

Alt i alt, så er Aroeira en rigtig god mulighed, hvis man er på udkig efter en golfrejse til Lissabon.

Fakta

GolfværtJa
Golf AcademyNej
Afstand til golfbane2 km/3 km
Afstand til lufthavnenAeroporto de Lisboa, 30 km
Baner i nærområdet7
ArrangementerMatcher, udflugter, m.m.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 10 995,-

7 nætter i dobbeltværelse
morgenmad og 5 middage
5 heldagsgreenfee
fly
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af vores golfvært

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon9.2℃

Aroeira Golf

På Aroeira findes der to 18-hullersbaner og til trods for, at begge baner ligger i en tæt pinjeskov, så er de karaktermæssigt ganske forskellige.

Aroeira Pines Classic

Aroeira Pines Classic er en klassisk og ganske smal parkbane med design af Frank Pennink og betegnes om en af hans allerbedste baner. Banen åbnede i 1973 og kendetegnes ved at være omgivet af masser af pinjetræer, små green og ganske få bunkers og vandhazarder. Det til trods, så byder banen på masser af udfordringer, hvor især præcision belønnes fremfor længde. Aroeira Pines Classic var vært for Portuguese Open i 1996 og 1997 på Europatouren.

Aroeira Challenge

Aroeira Challenge stod klar i år 2000 og er en betydelig mere moderne bane og ganske anderledes bane end Aroeira Pines Classic. Her er greens store og hurtige, der findes fairwaybunkers, som får tankerne hen på det klassiske potbunkers, som man kender fra Skotland. Derudover har banen hele fem søer, som gør sit til at banen bliver udfordrende – specielt bag-ni. Fra tee er Aroeira Challenge ganske generøs med plads og skulle man slå den ind i skoven, er der gode muligheder for at finde sin bold, hvilket gør banen til et perfekt match for golfere på alle niveauer. Signaturhullet er helt klart hul 15 – et par 4-hul, hvor man med lidt vind i ryggen kan nå green. Begge baner har hver sit klubhus, som ligger et stykke fra hinanden. Mens man finder drivingrangen ved Aroeira Challenge.

Fakta

Banekarakter Park-/skovbaner
Banefakta Aroeira Pines Classic, Par 72 6049 5755 5403 5221
Aroeira Challenge, Par 72 6367 5903 5339 4805
Banedesign Frank Pennink och Donald Steel
Banor i nærheden 6
HCP-grænse 54
Transport Transport til og fra golfbanen går på faste tider og ifølge et skema, som oplyses på stedet. Skulle man ønske at spille på andre tidspunkter og udnytte vores heldagsgreenfee, så ordner man selv transporten.

Aroeira Lisbon Hotel

Aroeira Lisbon Hotel er et nybygget fire-stjernet boutique hotel, som ligger blot 25 km syd for Lissabons centrum. Hotellet har 66 lyse og stilfulde værlser enten med balkon eller terrasse. Hotellet er moderne og bærer et tydeligt skandinavisk præg med smagfulde detaljer i en nedtonet stil. Restauranten serverer retter baseret på det portugisiske køkken med inspiration og fortolkninger fra hele verden. På Aroeira Lisbon Hotel finder man alle de faciliteter, som forventes af et 4-stjernet boutique hotel.

Aroeira har sin egen beach club på den smukke strand, blot tre kilometer fra hotellet. Uanset om man vil tage et eftermiddags-dyp eller blot nyde solnedgangen fra stranden, så er gå-turen særdeles anbefalelsesværdig. Aroeira-banerne ligger i kort afstand fra hotellet og der findes en gratis shuttlebus, som kører på bestemte tidspunkter.

Med det nye Aroeira Lisbon Hotel har de to golfbaner nu endelig fået en overnatningsmulighed, som matcher de to glimrende golfbaner og er en virkelig perle tæt ved Lissabon.

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhedVed Aroeiras golfbaner
Værelser66 værelser, alle med balkon eller terrasse. AC, TV og hårtørrer.
FaciliteterUdendørspool, konferencerum, lounge, spa, gym og beach club.
WifiJa, wifi gratis uden ekstra omkostninger.

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.