Praia Verde
- Tilbage i vores efterårsprogram 2021!

Praia Verde

Hyggeligt boutique hotel på Algarvekysten

På Praia Verde bor man skønt tæt ved stranden i et roligt pinjeskovområde og spiller en af området bedste golfbaner. Hotellet ligger på Algarvekysten i det sydlige Portugal. Et område, som gennem år har tiltrukket massevis af golfspillere. Specielt området øst for Faro, som grænser op mod Spanien, er kendt for sine mange fine golfbaner.

Praia Verde er et hyggeligt 4-stjernet boutique hotel smukt beliggende i en tæt nåletræsskov på Algarvekysten. Hotellet ligger kun en kort gåtur fra havet og området emmer af ro og idyl. I vores pakker på Praia Verde tilbyder vi spil på den nærliggende Quinta do Vale, som kun ligger et lille kvarters kørsel fra hotellet. Banen er af klassisk Ballesteros design med seks par 5-huller, seks par 4-huller, seks par 3-huller og selvfølgelig brede fairways, samt vandhazarder.

Foruden Quinta do Vale, så byder området på masser af fine golfbaner, heriblandt Portugals bedste golfbane – Monte Rei. Når man ikke spiller golf, kan man med fordel slappe af på hotellet, tage en slentretur langs den smukke strand eller tage på besøg i den hyggelige ferieby Monte Gordo, som kun ligger 5 minutters kørsel væk. I Monte Gordo finder man et stort udvalg af barer, restauranter og endda et casino.

Alt i alt så er Praia Verde perfekt til jer, som søger en golfferie i smukke og idylliske omgivelser og samtidigt er tæt på nogle af Algarve-kystens bedste golfbaner.

Fakta

GolfværtNej
Golf AcademyNej
Nærmeste byMonte Gordo, 7km
Afstand til lufthavnenFaro Lufthavn, 57km

Hvad er inkluderet i rejsen?

Fly København - Faro
Bagage og golfbag
7 dage i delt dobbeltværelse på Praia Verde
Morgenmad
5 heldagsgreenfee på Quinta do Vale
Lejebil

Afrejse muligt fra Billund og Aalborg. Pris varierer
Pris og betingelser varierer fra lufthavn til lufthavn.

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon20℃

Quinta do Vale

Quinta do Vale Golf Club ligger i det smukke landskab i den sydøstligste del af Portugal, hvor Guadiana-floden danner grænsen mellem Portugal og Spanien. Det er Severiano Ballesteros der har designet den 18-hullers mesterskabsbane og i vanlig stil, har han givet banen seks par 5-huller, seks par 4-huller og seks par 3-huller.

Ballesteros mission med Quinta do Vale var at skabe en bane, hvor alle kunne få en sjov oplevelse uanset handicap. Derfor vil du finde en del dogleg huller, brede fairways og ikke mindst masser af vandhazarder.

Foruden udfordringerne på banen, så ligger banen fantastisk smukt i en frodig dal, hvor udsigten til Guadiana floden er med til at gøre oplevelsen helt unik.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banfakta Par 72, 6511 6206 5756 5368 4801
HCP-grænse 54
Drivingrange Ja, udslag fra græs og måtter
Banedesign Severiano Ballesteros

Praia Verde Boutique Hotel

Praia Verde Boutique Hotel er et hyggeligt beliggende på den østlige del af Algarvekysten tæt ved vandet og den spanske grænse. Hotellet gennemgik en gennemgribende renovering for et par år siden og stilen er nu lys og moderne, men stadig med masser af varme og personlighed. Værelserne er lyse og enten med udsigt til vandet eller de smukke naturomgivelser. Har golfbanen ikke taget al energien, så kan man med fordel slappe af ved hotellets pool, en gåtur ved stranden eller slappe af på hotellet.

Hotellets restaurant hedder A TERRA og den serverer et udsøgt udvalg af lækre retter med inspiration fra det regionale køkken. Lobbyen er et naturligt samlingspunkt og her finder du en bar, underholdning og en lille købmand.

Fakta

BeliggenhedI det østlige Algarve bare 10 minutter fra vandet
Værelser65 værelser
FaciliteterRestaurant, bar, lounge, pool og købmand
WifiJa, gratis på værelserne

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.