Marina Club Lagos

Marina Club Lagos

Algarvekysten med en af Portugals bedste golfbaner

På Marina Club Lagos bor du i den lille hyggelige havneby, Lagos, på den vestlige del af Algarvekysten. Byen har været en central handelsby for Portugal gennem mange århundreder og det er en fornøjelse at gå en tur i den gamle bydel, hvor der ligger mange gode og hyggelige restauranter. Der er også et godt liv ved marinaen og så spiller du golf på Palmares, som er en af Portugals allerbedste golfbaner.

Har du lyst til at tage et længere ophold med golf, så er Marina Club helt oplagt. Du bor centralt i Lagos, i gåafstand til flere restauranter og hyggelige barer. Her kan du rigtigt kan nyde den afslappede, portugisiske stemning og forhåbenligt det varme portugisiske vejr.

Foruden de behagelige omgivelser, så vil du som sagt have adgang til måske den bedste golfbane på Algarvekysten. De 27 huller på Palmares Golf er af høj klasse og en golfbane som giver god mulighed for at få afvekslende golfrunder.

Fakta

Golfvært Ja
Golf Academy Nej
Baner i nærområdet 4
Afstand lejlighed - golfbane 6 km
Afstand til lufthavnen 86 km
Nærmeste by Lagos, 0 km

Hvad er inkluderet i rejsen?

7 nætter i delt lejlighed
Morgenmad
5 runder golf på Palmares Golf
fly
flyskat
transport af golfbag
billeje

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon10℃

Palmares Golf

Palmares Golf er en dejlig, 27 hullers golfbane med design af Robert Trent Jones Jr. Banen ligger i det smukke kystlandskab ved byen Lagos på Algarvekysten og er forholdsvis ny. Palmares åbnede op for spil i 2010 og har siden da været regnet for en af de allerbedste golfbaner på Algavekysten.

Palmares Golf er delt op i tre ni-hullers sløjfer, som man skiftes til at spille. Som en forholdsvis ny golfbane og designet af Robert Trent Jones Jr. er banen kendetegnet ved, at være i rigtig god stand med gode og hurtige greens. Har du været på Palmares før, vil du ikke blive overrasket over de smukke omgivelser, som banen er anlagt i. Specielt hullerne fra 19-27 er designet i linksstil ned til vandet med en mageløs udsigt.

Til trods for sine få år på bagen, så regnes Palmares Golf for en af de bedste baner i Europa og helt sikkert som en af de allerbedste golfbaner på Algarvekysten. Træningsfaciliteterne holder lige så høj standard som banen, så Palmares egner sig rigtigt godt til dig, som vil have den fulde pakke, når det gælder golfoplevelsen.

Fakta

Antal Huller 27
Banekarakter Park-Links bane
Banefakta Alvor, par 36 3352 3115 2868 2428
Lagos, par 36 3164 2957 2808 2463
Praia, par 36 2969 2723 2542 2242
HCP-Grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Robert Trent Jr.

Marina Club Lagos Lejligheder

Marina Club Lagos ligger, som navnet antyder, lige ved marinaen i byen Lagos på Algarvekysten. Det vil sige, at du bor centralt i Lagos i gå afstand til både supermarkeder, restauranter og barer. Lejlighederne starter fra 40kvm og har et veludrustet køkken og balkon. Derudover er der masser af gode golfbaner i området, så Marina Club vil danne det perfekte udgangspunkt for en golfferie på Algarve – hvad enten det drejer sig om en uges golfferie eller long stay.

Fakta

Beliggenhed Ved marinaen i Lagos
Værelser 4 typer lejligheder.
Faciliteter Indendørs pool, udendørs pool,restauranter, købmand
Wifi Gratis internet. Koden kan erhverves i receptionen.

Marina Club Lagos

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.