Marina Club Lagos

Marina Club Lagos

Algarvekysten med en af Portugals bedste golfbaner

På Marina Club Lagos bor du i den lille hyggelige havneby, Lagos, på den vestlige del af Algarvekysten. Byen har været en central handelsby for Portugal gennem mange århundreder og det er en fornøjelse at gå en tur i den gamle bydel, hvor der ligger mange gode og hyggelige restauranter. Der er også et godt liv ved marinaen og så spiller du golf på Palmares, som er en af Portugals allerbedste golfbaner.

Har du lyst til at tage et længere ophold med golf, så er Marina Club helt oplagt. Du bor centralt i Lagos, i gå afstand til flere restauranter og hyggelige barer. Her kan du rigtigt kan nyde den afslappede, portugisiske stemning og forhåbenligt det varme portugisiske vejr.

Foruden de behagelige omgivelser, så vil du som sagt have adgang til måske den bedste golfbane på Algarvekysten. De 27 huller på Palmares Golf er af høj klasse og en golfbane som giver god mulighed for at få afvekslende golfrunder.

Fakta

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 15 995,-

28 nætter i to-værelses lejlighed
14 runder golf på Palmares Golf
fly
flyskat
transport af golfbag
billeje

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon20.1℃

Palmares Golf

Palmares Golf er en fantastisk 27 hullers golfbane med design af Robert Trent Jones Jr. Banen ligger i det smukke kystlandskab ved byen Lagos på Algarvekysten og åbnede op for spil i 2010 - og har lige siden været regnet for en af de allerbedste golfbaner på Algavekysten.

Palmares Golf er delt op i tre ni-hullers sløjfer, som man skiftes til at spille. Det er en helt fantastisk golfbane – designet af Robert Trent Jones Jr. i 2010. Banen er kendetegnet ved, at være i rigtig fin stand med flotte fairways og gode, hurtige greens. Når du besøger Palmares for første gang, vil du helt sikkert blive betaget over de smukke omgivelser, som banen er anlagt i. Specielt hullerne fra 19-27 er designet i linksstil ned til vandet med en helt mageløs udsigt.

Palmares Golf regnes for en af de bedste baner i Europa og helt sikkert, som en af de allerbedste golfbaner på Algarvekysten. Træningsfaciliteterne holder lige så høj standard som banen, så Palmares egner sig rigtigt godt til dig, som vil have den fulde pakke, når det gælder golfoplevelsen.

Fakta

Antal Huller 27
Banekarakter Park-Links bane
Banefakta Alvor, par 36 3352 3115 2868 2428
Lagos, par 36 3164 2957 2808 2463
Praia, par 36 2969 2723 2542 2242
HCP-Grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Robert Trent Jr.

Marina Club Lagos Lejligheder

Marina Club Lagos ligger, som navnet antyder, lige ved marinaen i byen Lagos på Algarvekysten. Det vil sige, at du bor centralt i Lagos i gå afstand til både supermarkeder, restauranter og barer. Lejlighederne starter fra 40 kvm og har et veludstyret køkken og en fin balkon. Derudover er der masser af gode golfbaner i området, så Marina Club vil danne det perfekte udgangspunkt for en golfrejse på Algarve – hvad enten det drejer sig om en uges ophold eller long stay.

Fakta

BeliggenhedVed marinaen i Lagos.
Værelser4 typer lejligheder.
FaciliteterIndendørs pool, udendørs pool, restauranter, købmand.
WifiGratis internet. Koden kan erhverves i receptionen.

Palmares Golf

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.