Sierra Golf

Sierra Golf

Perfekt til weekend-golf i Polen

Sierra Golf er et hyggeligt golf resort en lile times kørsel fra havnebyen Gdansk i den nordøstlige del af Polen. Resortet ligger i udkanten af et skovområde ved byen Wejherowo og byder på en dejlig 18 hullers parklandsbane i et åbent landskab med strategiske anlagte bunkers og vandhazarder.

Lejlighederne fremstår alle lyse og moderne med alt hvad du kan ønske dig af interiør og de ligger i perfekt gå-afstand til klubhuset. Der findes forskellige størrelser på Lejlighederne – lige fra 2-værelses lejligheder til Master Apartment med plads til syv overnattende gæster, ligesom der findes mulighed for overnatning i villaer med tilhørende pool.

Med Sierra Golf får du et resort, som er perfekt til en forlænget golfweekend med masser af golf og hygge. Foruden en dejlig golfbane, så byder banen på et hyggelig klubhus med bl.a. poolbord og golfsimulator i kælderen.

Området omkring Sierra Golf

Efter runden kan du slappe af i klubhuset restaurant eller i én af de to saunaer. Vil du lidt udenfor golfbanen, anbefaler vi, at du besøger den hyggelige by, Wejherowo, som med sine 50.000 indbyggere har et rigt udvalg af både kultur og restauranter.

Fakta

Golfvært Nej
Golf Academy Nej
Baner i området 1
Afstand til lufthavnen 42km
Nærmest by Wejherowo, 5km

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 4 695,-

3 nætter i 2-værelses lejlighed
halvpension
fri golf inkl. trolley og bolde på driving range
fly
flyskat
transport af golfbag og kuffert
transfer fra lufthavnen til resortet t/r

Der er direkte fly fra både København, Billund og Tirstrup.

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon5℃

Sierra Golf Club

Sierra Golf Club er smukt beliggende i et frodigt og kuperet landskab i den nordlige del af Polen, ikke langt fra Gdansk og Østersøens kystlinje. Banen regnes for at være blandt landets 10 bedste baner og den smukke natur i området, smelter sammen med parkland-designet og gør oplevelsen på Sierra helt unik.

Resortet ligger en 45 minutters køretur fra Østersøbyen Gdansk og du bor i hyggelige moderne lejligheder med golfbanen lige uden for døren. Foruden den 18 hullers mesterskabsbane, så findes der også en 9 hullers par 3 bane, en stor driving range og et træningsområde af høj kvalitet.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkland
Banefakta Par 72 642061155623 4973
Driving Range Udslag fra græs
Banedesign Mark Henderson

Sierra Golf Apartments

Lejlighederne på Sierra Golf er placeret lige ved golfbanen og er både store og i et moderne design. Der findes lige fra 2-værelses lejligheder op til villaer, hvor der er plads til 7 personer.

I alle lejligheder er der køkken eller kitchenette med alt hvad man har brug for, opholdsstue med TV, soveværelse(r), samt badeværelse. Ligeledes er der adgang til en lille have, eller altan, hvor man kan nyde det gode vejr. Fra lejlighederne er der kun et kort gåtur til at du står på første tee.

I klubhuset finder du ligeledes en restaurant, hvor morgenmaden indtages. Ligesom frokost og middage også kan tilkøbes til pakkerne.

Fakta

Beliggenhed Lige ved golfbanen
Værelser Lejligheder fra 46 m² op til 78 m².
Faciliteter Kitchenette, balkon eller terrasse, osv.
Wifi Ja

Sierra Golf Club

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.