Sand Valley Golf Resort

Sand Valley Golf Resort

Polens bedste Golf Resort

Sand Valley Golf Resort er uden sammenligning Polens bedste golf resort. Flere magasiner og hjemmesider har flere gange anerkendt banen, som den bedste bane i landet og senest har Golf Digest sat banen øverst på tronen i Polen.

Resortet er anlagt i det smukke grønne polske landskab, en lille times kørsel fra Gdansk ved Østersøen. På Sand Valley bor du i lækre nybyggede villaer med alt hvad man kan ønske sig med en golfbane af høj international klasse lige uden for døren. Foruden den 18 hullers mesterskabsbane, så findes der også en 9 hullers par 3 bane, en stor driving range og et træningsområde af høj kvalitet.

Da de mindste villaer er med 3 soveværelser, så ser vi Sand Valley som et oplagt forslag til golfturen med vennerne eller til par. De golfture, hvor fokus er lagt på masser af golf, afslapning i en dejlig villa med privat pool og sauna og masser af hygge!

Fakta

GolfværtNej
Golf AcademyNej
Baner i området1
Afstand til lufthavnen94 km
Nærmest byElblag, 22km

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 4 595,-

3 nætter i delt villa med 3 soveværelser
morgenmad
daglig golf på Sand Valley Golf Course inkl trolley og range bolde
velkomstmiddag
fly
flyskat
transport af golfbag og 10 kg håndbagage
transfer fra lufthavnen til resortet t/r

Laveste pris gælder ved at 4 personer deler en villa med 3 soveværelser. Det er også muligt at forlænge opholdet med flere dage, hvis det ønskes.

Der er direkte fly fra både København, Billund og Tirstrup.

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon8.8℃

Sand Valley Golf Course

Sand Valley Golf Course er en 18 hullers mesterskabsbane, som regnes for den bedste golfbane i Polen. Banen er inlands-links i et layout med let bølgende fairways og udfordrende greens. Dette bundet op af store områder med waste bunkers og et layout, som gør de 18 huller en fornøjelse at spille.

Foruden at være anset for at være den bedste golfbane i Polen, så regnes banen også for at være blandt de 200 bedste golfbaner i Europa. På Sand Valley finder du derudover en glimrende par 3 bane, ligesom både træningsfaciliteter og driving range er af højeste standard.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Inland links
Banefakta Par 72 652959455552
Driving Range Udslag fra græs
Banedesign Tilander-Ristola

Sand Valley Golf Villas

På Sand Valley Golf overnatter du i en af villaerne, som ligger i tilknytning til banen. Her er tale om topmoderne villaer i skandinavisk design med et amerikansk touch.

Alle er udstyret med et moderne køkken, åben opholdsstue og minimum 3 soveværelser. Lejlighederne har privat pool, sauna og en stor terrasse med udsigt til golfbanen. Derudover er nogle af villaerne ligeledes udstyret med et vildmarksbad.

På Restaurant Finka i klubhuset kan du indtage morgenmad,frokost og aftenmåltider. Køkkenet kan bedst betegnes som et moderne brasserie med et skandinavisk touch, hvor der tages udgangspunkt i de lokale råvarer.

Fakta

BeliggenhedLige ved golfbanen
VærelserVillaer med 3 - 6 soveværelser
FaciliteterPrivat pool, Sauna, Køkken m.m.
WifiJa

Sand Valley Golf Resort

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.