Heritage Le Telfair

Heritage Le Telfair

Mauritius har det hele

Heritage Le Telfair på Mauritius' sydkyst giver dig opskriften på den perfekte golfrejse. Turkisblåt hav og kridhvide sandstrande, luksuriøse værelser, upåklagelig service og spektakulære golfhuller. Hvis ikke du vil tage vores ord på det, så tag på golfferie til Mauritius!

Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort er noget af det ypperste luksus du kan finde, når det gælder golfferie på Mauritius. Hotellet ligger helt ned til vandkanten på den sydlige del af øen og er opkaldt efter den berømte irske botaniker Charles Telfair. Du vil således opleve at vågne op til Det Indiske Oceans klukkende bølgeskvulp, fuglekvidder fra tropiske fugle og duften af friske havbrise.

Værelserne På Le Telfair består af charmerende lodges og på resortet er der adgang til alle former for luksus. Hvad enten det drejer sig om golf, som flere gange er blevet kåret til den bedste golfbane i Det Indiske Ocean, gastronomien er ligeledes i top med mere end 12 restauranter i området og skulle der være behov for ekstra afslapning, så kan man booke sig ind på Seven Colours Millesime Spa, hvor du finder Hammam, sauna, vitality pool og selvfølgelig forskellige former for massage.

Fakta

Golfvært Ja
Afstand golfbane 500 m
Afstand lufthavn Sir Seewoosagur Ramgoolams International Airport, 45 km
Arrangementer Konkurrencer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 23 995,-

8 nætter på Heritage Le Telfair i delt dobbeltværelse
morgenmad
Fri golf på Heritage Le Chateaux og par 3 banen
fly
flyskat
transport af golfbag
transfer til hotel samt golfbaner

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon21.3℃

Heritage Golf Club

Peter Matkovitch fik til opgave at forvandle den gamle sukkerrørsplantage til en storslået golfbane. Forudsætningerne var fra starten ret gode, da det let bølgende landskab i den sydlige del af naturreservatet Bel Ombre, er utrolig smukt og selve banedesignet er både spændende at spille og en naturmæssig åbenbaring – så må man sige, at han er lykkedes til fulde.  Heritage Golf er rangeret som den bedste bane i Det Indiske Ocean og har også været vært for Mauritius Open, som har status på Europatouren.

Der er flere gode baner på Mauritius, men Heritage Golf er efter vores mening langt den bedste på øen. Ingen huller på golfbanen går helt ned til havet, men fra de fleste af dem, både på første og sidste 9, står man ærefrygt og ser ud over det turkise hav, der omgiver øen. Selvom havet ikke er i spil, er der en del vandhazarder på banen. Der er ikke mindre end fem forskellige tees at spille fra, hvilket gør banen varieret og en stor udfordring for alle typer spillere. Fra bagerste tee er banen sandsynligvis et monster og for at spille fra hvid skal du nok have et ensifret handicap. De fleste spiller fra blå eller rød tee og så er banen både sjov og moderat svær.

Det første er et ret svært åbningshul med strategisk placerede fairwaybunkers og en forhøjet green – der er svær at ramme. Det er et rimelig godt mix mellem lidt sværere huller og et antal par 4 huller, der er lidt nemmere der er omkring 300 meter lange. Afslutningen er dog ikke helt let og hul 17 er rangeret som det sværeste hul på golfbanen og endelig er der hul 18 som er et par 5 hul – med en green bevogtet af vand i venstre side og bunkers i højre side. Afslutningen på banen er høj og det er sjældent, at man ikke har en god placering selv i roughen.

Det, der er karakteristisk for banen, er de smukke høje hølignende græstotter, der ligger langs flere af hullerne.

Der er også en dobbeltsidet drivingrange og en meget flot 9-hullers træningsbane. Sidst, men ikke mindst, kan du nyde et meget flot klubhus, på hvis veranda du kan sidde i skyggen og se ud over det 18. hul. Standarden i klubben holder samme høje standard som golfbanen og det er muligt at opbevare bag’en hos caddiemesteren i klubben og næsten inden du kommer ud af din transfer fra hotellet er dine golfkøller klar og efter golfrunden får du iskolde håndklæder at køle af med.

Der er ikke krav om caddie på Heritage Golf og du kan gå på golfbanen uden problemer, selvom de fleste betaler et mindre gebyr for at have en buggy.

For dem der gerne vil spille andre golfbaner – end de to der er på anlægget, er det under opholdet nemt at tage en taxa til fx Paradis Golf Club, som ligger cirka 25 minutter væk og tilbyder desuden en særlig pris på greenfee for Heritage gæster. Andre muligheder er indlandsbanen Avalon Golf Club eller hvorfor ikke tage en heldagstur ud til øen Ile Cerf og spille på den spektakulære Le Touessrok Golf Club.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Let kuperet parkbane
Banefakta Par 72, 6498 6121 5740 5214 4761
Hcp-grænse 36
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Peter Matkovitch
Transport Gratis transport fra Heritage Awali Resort.

Heritage Le Telfair Golf & Spa Resort

Heritage Le Telfair Golf & Spa er et meget smagfuldt og elegant resort, som samtidig besidder en afslappende og skøn atmosfære. Når man passerer gennem receptionen og fortsætter ned mod havet, går man på en bro over en kanal, som starter ude fra havet. Bliver man stående der, så er man omgivet af de elegante hotelbygninger, som er lige så kridhvide som stranden, den enorme pool og det turkisfarvede hav. Samtidig fornemmer man duften af god mad fra nogle af hotellets restauranter. Hvis ikke man har fået følelsen før, går det op for en, at man er tæt på paradis!

Den halvpension, som er inkluderet kan nydes på Annabella Main Restaurant, men også på nabohotellet Heritage Awali’s Balafon eller nede på stranden på C-Beach Club. Vil man variere dette yderligere, så får man en kredit på ca. 200 kr., som kan benyttes på hotellets forskellige a la carte alternativer. Hotellet har naturligvis et væld af skønne faciliteter, herunder en “Seven Colors” spa afdeling, hvor man kan blive forkælet efter dagens golf.

Heritage The Villas
Yderligere et alternativ, som ikke kan opleves andre steder, er fantastiske Heritage The Villas. De villaer er beliggende lidt højere oppe i landskabet mod bjergene i naturreservatet Bel Ombre på den ene side og med en fantastisk udsigt over golfbanen og lagunen til den anden side. Den frihedsfølelse man har, når man sidder ved sin private pool og nyder den storslåede udsigt over golfbanen, stranden og havet er svær at slå. Som gæst har man adgang til alle Heritages faciliteter og naturligvis fri golf.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed Direkte ved stranden.
Antal værelser 158 stk. Alle med TV, hårtørrer, mini-bar, safe, balkon eller terrasse.
Faciliteter Swimming pool, barer, restauranter, wellness, strand.
Wifi På hotellet er der trådløs internetopkobling uden ekstra omkostninger.

Heritage Le Telfair Golf & Wellness Resort

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.