Golf i Agadir

Golf i Agadir har de seneste år vokset sig større og større og komplementerer områdets satsning som charterferie destination. Området blev ramt af et kraftigt jordskælv i 60’erne og det meste af området er bygget op med tanke på turismen.

Når man taler om golf i Agadir, så findes her totalt syv golfklubber, men flere af dem har mere end 18 huller, så man kan roligt sige, at Agadir har et bredt udvalgt af golfbaner.
Den mest kendte af dem er uden tvivl Golf du Palais Royal d’Agadir, som i flere omgange har været anvendt på Europatouren. Det er en helt privat golfbane, så det er desværre kun få mennesker, som får mulighed for at spille den. Taghazout Bay Golf Club åbnede i 2014 og er den seneste golfbane, som er åbnet ved Agadir. Taghazout Golf er ikke bare en ny golfbane, men et helt nyt feriemål anlagt i et gammelt fiskerleje med en fantastisk strand lidt nord for Agadir. I Agadir mærker man at golf og solferie går hånd i hånd og golf resortsene komplementeres af helt fantastiske strande.

Golfværter fra Golf Plaisir

I Agadir vil du kunne opleve Golf Plaisirs service med golfværter. Vi findes på stedet for at hjælpe med det praktiske, så du kan fokusere på at spille golf og nyde din golfferie. Vi gør alt for, at du får en uforglemmelig golfrejse til Agadir.

Vores golfrejsemål i Agadir