Castelconturbia

Castelconturbia

27 Trent Jones huller i Piemonte

Castelconturbia regnes for en af de store klassikere, når det gælder golf i Italien. Banen var blandt de aller første golfbaner i Italien og regnes stadig for en af de bedste golf resorts i landet.

Historien går helt tilbage til 1898 hvor Greve Gaspar Voli efter skotsk inspiration fandt kærlighed for golfsporten og anlagde en 9 hullers golfbane under navnet Couturbier Golf Course. På dette tidspunkt var der kun tre golfbaner i Italien. Couturbier Golf Course var åben frem til 1963 og var en privat golfbane. i 1984 genåbnede banen og i 1987 stod anlægget med sine 27 nuværende 27 huller med design af Robert Trent Jones Sr.

Anlægget står smukt med gamle træer, små vandløb og søer som er harmonisk plottet ind det smukke landskab med Monte Rosa som imponerende bagtæppe. En flot bane i et idyllisk område.

Fakta

Golfvært Nej
Golf Academy Nej
Baner i området 3
Afstand til lufthavnen Milano Malpensa, 25km
Nærmeste by Divignano, 5km

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 6 495,-

4 nætter i delt dobbeltværelse
3 runder golf på Castelconturbia Golf Club
morgenmad
fly
flyskat
transport af bagage og golfbag

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon13.2℃

Golf Club Castelconturbia

Golf Club Castelconturbia byder på 27 huller smukt anlagt i et skovområde tæt på Milano. Der er blevet spillet golf i området siden 1900-tallet og var i starten den eneste golfbane i Piemonte. I dag er Golf Club Castelconturbia en af de mest populære golf resorts i Italien og det skyldes ikke mindst de tre Trent Jones sløjfer.

De tre sløjfer er delt ind i “The Chestnuts Course, The Pine Course, The Oaks Course” og anlægget har flere gange lagt fairways til Italian Open. Omgivelserne er pragtfulde og du vil opleve en bane med masser af træer og de klassiske Trent Jones-bunkers. Foruden en fantastisk flot golfbane er det visuelle også helt i top, når du hæver blikket og opdager de smukke alper som kan ses fra flere af hullerne. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Castelconturbia er en golfoplevelse for alle sanser.

Fakta

Antal huller 27
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 36 (Pines) 308529152715 2565
Par 36 (Chestnut) 314529702767 2579
Par 36 (Oaks) 326630802877 2706
Banearkitekt Robert Trent Jones Sr.
Driving Range Ja, udslag fra græs og måtter

Castelconturbia Golf Hotel

Castelconturbia Golf Hotel, eller Foresterian som det også hedder, ligger sammen med det charmerende klubhus på Castelconturbia. Der findes kun 19 værelser på det lille hotel, og efter en renovering i 2016-2017 fremstår de som lyse og moderne. Hotellet og klubhuset adskilles kun af en hyggelig lille gårdhave, hvor man har anlagt en lille putting green.

I klubhuset finder du en hyggelig bar med terrasse, hvor du kan nyde en cappucino, mens du nyder det imponerende golfanlæg. I restauranten på første sal serveres lækker italiensk mad med gode lokale vine. På Castelconturbia Golf Hotel får man den ægte norditalienske gastro-oplevelse med vine fra Piemonte og lokale simreretter.

Fakta

Beliggenhed Lige ved golfbanen
Antal værelser 19
Faciliteter Swimmingpool, Restuaranter, Bar, Parkering m.m.
Wifi Ja

Castelconturbia Golf Club

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.