Valescure Golf

Valescure Golf

den bedste del af den franske Riviera!

Valescure Golf emmer af charme og historie. Anlagt i 1895 med design af Harry Colt ligger den ved den franske Riviera i et af de smukkeste områder man kan tænke sig med havet mod syd og bjergene mod nord. En golfoplevelse venter i Provence med Valescure.

Få steder associeres med luksus og elegance, som den franske Riviera. Det er et helt fortræffeligt rejsemål, når det gælder golfrejser med godt vejr, masser af golfbaner, idylliske byer, smukke strande og interessante seværdigheder.

Valescure Golf stammer tilbage fra 1800-tallet og var dengang med til at tiltrække den engelske overklasse til den franske Riviera. I dag er den åben for alle og med Golf Plaisir bor man på det hyggelige Najeti Golf Hotel lige ved banen og i udkanten af den charmerende kystby, Saint Raphael mellem Cannes og St. Tropez. Den bedste del af den franske Riviera.

Vil man gå på opdagelse i nærområdet efter golfen, så er der en kort bus- eller taxitur ned til den charmerende St. Raphael med sin lange strandpromenade, som byder på masser af hyggelige restauranter og barer. I samme afstand mod vest, finder man den hyggelige by Fréjus, hvor du finder flere romerske ruiner og byens smukke katedral.

For dem som ønsker en længere udflugt, så er det nemt at tage toget fra Saint Raphael til byer som Nice, Cannes og Monte Carlo. Tager man turen op i bjergene nord for Valescure finder man et væld af pittoreske småbyer, vingårde og en bjergtagende natur med gode muligheder for vandring.

Fakta

Golfvært Ja
Golf Academy Nej
Afstand til golfbanen 0 m
Afstand til lufthavnen Nice Côte d'Azur Airport, 63 km.
Arrangementer Konkurrencer, fællesmiddage, udflugter, m.m.

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 9 995,-

7 nætter i dobbeltværelse
7 morgenmad
4 heldagsgreenfee
fly
flyskat
transport af golfbag
lufthavnstransfer
service af golfvært

Golf Plaisir tips
Hotellets kok har fået den højeste vurdering af vores gæster, så benyt lejligheden til at forudbestille vores middagspakke med 4 middage for kun 1.195 DKK/person. Prisen inkluderer en 3-retters menu på hotellets restaurant Les Pins Parasols. Her tilberedes provencalsk veltilberedt mad med de bedste råvarer fra området. Middagspakken kan bestilles i forbindelse med din rejse.

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon26.1℃

Golf de Valescure

Golf de Valescure blev grundlagt i 1895 med den tanke at gøre området til yndet feriemål for den engelske overklasse. Banen har gennem årene gennemgået flere moderniseringer, men layoutet er bevaret i en traditionel engelsk parkbanestil med design af Harry Colt. Han har skabt en hyggelig bane med små greens og doglegs i et smukt kuperet terræn. Yderligere en detalje, som får tankerne hen på de britiske parkbaner er den variation der findes på længden af hullerne. Et kort par 4 efterfølges af et langt par 3. Banen er forholdsvis kort og kan let spilles uden buggy. De generøse og brede fairways er på smukkeste vis indrammet af rækker af pinjetræer. At spille en bane med rødder tilbage fra 1800-tallet giver en unik og befriende følelse, specielt når man sammenligner med nye moderne golfbaner.

Allerede på første tee mærker man en ro i kroppen og banen byder op til dans i et roligt og skønt tempo. Man starter med et kort par 4-hul med en indbydende bred fairway og en god mulighed for at komme godt fra land. Herefter følger en dejlig afvekslende golfbane, som fremfor alt er sjov at spille. Et af vores favorithuller, er hul 15. Her møder man et lidt smallere par 4-hul, som åbner sig lidt op efter tee slaget. Et smukt hul, hvor det kan anbefales at stoppe op i et par sekunder og nyde stilheden, som hersker i området. Hos Golf Plaisir elsker vi banen, som egner sig rigtigt godt til middel- og højhandicapspilleren, som vil have en god golfoplevelse i en afvekslende og smuk natur. For dem som ønsker at spille andre golfbaner, så ligger Estérel Golf mere eller mindre nabo til Valescure.

Klubhuset på Valescure ligger i forbindelse med hotellet og her mærker man virkelig historiens vingesus. Vi er vilde med det og det er med til at skabe en herlig atmosfære omkring hele golfklubben. Man mødes af en robust bardisk af eg, sort-hvide billeder af golfbanen på væggene og ikke mindst en familiær modtagelse, når du gæster golfklubben.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Klassisk park- og skovbane
Banefakta Par 68, 5030 5030 4742 4503 4302
Drivingrange Ja,udslag fra græs og måtter
Design Harry Colt

Najeti Golf Hôtel de Valescure

Præcis som alt andet på Valescure findes der en spændende historie omkring Najeti Golf Hotel de Valescure. Det oprindelige hotel opførtes i forbindelse med Verdensudstillingen i Paris 1889, hvor den norske delegation brugte det som base. Det nuværende hotel er et rigtigt golfhotel i ordets bedste forstand. Lille og charmerende med 63 værelser i tre plan, som blender perfekt ind i de omkringliggende omgivelser og ikke mindst tæt på golfbanen.

Najeti Golf Hotel de Valescure ligger i forlængelse af klubhuset og det er muligt at gå direkte fra receptionen til klubhuset. Værelserne på Najeti Golf Hotel de Valescure er forholdsvis nyrenoverede og rummelige. Alle værelser har enten terrase eller balkon, som enten vender mod poolområdet og golfbanen eller mod den hyggelige gårdhave.
Selve receptionen er det trafikale knudepunkt på hotellet. Herfra er der få skridt til både restauranten og golfklubben, ligesom der er kort vej til poolen og puttinggreenen foran klubhuset.

Restauranten, hvor vi spiser morgenmad og middagsmad, ligger med en stor terrasse ud til poolområdet og golfklubbens bar fungerer også som hotellets bar.
Som en del af den nylige renovering byggede man en hyggeligt lille Spa-afdeling med sauna, dampbad og jacuzzi. Det er også muligt at bestille diverse skønhedsbehandlinger eller massage. På Valescure finder man derudover en del tennisbaner, som kan benyttes. Udstyr kan lejes på hotellet.

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhed I forlængelse af klubhuset på Golf de Valescure
Værelser 63 værelser. Alle med enten balkon eller terrasse, AC, safetybox, og minibar.
Faciliteter Restaurant, bar, udendørspool, spa, tennis, sauna mm.
Wifi Ja. På hotellet findes der wifi uden ekstra omkostninger.

Golf Hôtel Valescure

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.