Golf i Provence

Provence er i den grad det de fleste forbinder med Frankrig. Her ånder idyllen om kap med det azurblå Middelhav, de charmerende middelalderbyer og de frodige bjergtoppe. En golfrejse til Provence er så meget mere end en golfrejse.

For Golf Plaisir er Frankrig og den franske Middelhavskyst et hjertebarn. For det var netop til Frankrig, at de første golfrejser gik allerede i 1992, da Golf Plaisir grundlagde sin forretning. Golf på den franske Riviera har i en årrække været udsat for hård konkurrence fra både Spanien, Italien og Portugal, men nu er det som om, at interessen for golf i Frankrig er vendt tilbage.

Her er det specielt golf på den franske Riviera og golf i Provence, som har taget store skridt. Golf i Frankrig er større end hvad mange tror og der findes lidt mere end 600 golfbaner i Frankrig, hvoraf 50 af dem er anlagt langs den franske Riviera og mange af dem er blandt de allerbedste i Frankrig.

På en golfferie på Rivieran, så er der masser af andre muligheder for aktiviteter udover golf. Kunstnernes Provence lokker med smuk natur og hyggelige vingårde og man finder ganske få steder i verden, hvor elegance og luksus går så fint i hånd med den lokale folklore. Den franske Riviera er noget helt unikt i den henseende og lokker hvert år masser af gæster med sit skønne vejr, guddommelige gastronomi, væld af gode golfbaner, hyggelige byer, samt dejlige strande.

Golfvært i Provence

Når du skal spille golf i Provence med Golf Plaisir, så får også service af vores golfvært på destinationen. Måske vil du have tips til en hyggelig restaurant ? Eller få tips til hvordan du nemmest kommer til den nærmeste storby? Tag en snak med din golfvært, som vil gøre det bedste for at du får den bedste golfrejse til Provence.

Vores golfrejser til Provence

Fra 9 995 ,-

Frankrig, Provence

Valescure Golf

Her tilbyder vi en af de mest populære golfbaner på Rivieraen med aner tilbage til 1800-tallet med det hyggelige lille Najeti Golf Hotel lige ved banen. Her har du alting tæt på og er kun en kort køretur fra den skønne franske riviera.