Golf på Den Dominikanske Republik

Den Domikanske Republik er anerkendt som en af Caribiens bedste golfdestinationer. Golfbanerne kombineret med lækre hoteller, masser af solskinstimer og bounty strande, gør det øen til drømmedestinationen i Caribien, når det gælder golfferie.

Golf på Den Dominikanske Republik har gennem flere år været med til at tiltrække turister til den caribiske ø. Der ligger mere en 20 golfbaner på Den Dominikanske Republik og størstedelen af dem er koncentret om de populære feriedestinationer. Områder som Punta Cana, Casa de Campo, hovedstaden Santo Domingo og Puerto Plata byder på golfbaner i verdensklasse.

Golfbanerne ved Punta Cana er kendetegnes ved at være resortbaner, som ligger tæt på de mange hoteller lige ud til vandet. Kører man lidt længere vest på, kommer man til Casa de Campo, hvor man finder nogle af Caribiens bedste golfbaner. Teeth of the Dog er hjemmehørende her og begtragtes af mange, som en af  verdens bedste golfbaner. Derudver er Dye Fore Course ved Casa de Campo også en helt fantastisk bane.

 

Golf på Den Dominikanske Republik – Punta Cana

Punta Cana er et rent slarraffenland når det gælder gode golfbaner og golfrejser. Her bor du på 5-stjernede All-Inclusive hoteller helt ned til de hvide sandstrande med det turkis blå vand og adgang til nogen af verdens bedste golfbaner. Vi har valgt at tilbyde de to hoteller ved Bavaro Palace – Barcelo Bavaro Palace Deluxe og Barcelo Bavaro Beach, som har den berømmede The Lakes bane lige ved begge hoteller.

Vi vil derfor klart anbefale Punta Cana, når det gælder golf på Den Dominikanske Republik.

Den Dominikanske Republik

Punta Cana

Punta Cana er et rent slarraffenland når det gælder gode golfbaner og golfrejser. Her bor du på 5-stjernede All-Inclusive hoteller helt ned til de hvide sandstrande med det turkis blå vand og adgang til nogen af verdens bedste golfbaner.