Bavaro Golf

The Iberostar Bavaro Golf

Drømmegolf i paradis

Kilometervis af kridhvide sandstrande er virkelig et fantastisk syn og golfbanerne er linet op som en perlerække i turistparadiset Punta Cana. Det er uden tvivl et af de mest populære badebyer i Caribien og har meget af det, du forbinder med en drømmeferie til Caribien. Her finder du palmer, varme, strande, paraplydrinks, luksushoteller og de lækreste golfbaner.

Turismen i Den Dominikanske Republik startede for alvor i Puerto Plata i den nordlige del af øen, men i de senere år har det været Punta Cana i sydøst, der dominerer og hvor alt bare er lidt bedre. Der er nogle ligheder mellem det tyrkiske golfparadis Belek og Punta Cana. Det er ikke helt usandsynligt, at de hentede inspiration fra Punta Cana, da de planlagde udviklingen af ​​Belek. De er begge opbygget på samme måde, hvor man har en fantastisk strand, en masse badehoteller og endelig golfbanerne, som er helt i top. Forskellen er, at Punta Cana er en smule pænere, hotellerne ligger ikke helt så tæt på hinanden og flere af golfbanerne går endda helt ned til havet. En anden stor fordel er, at klimaet er bedst, når det er værst herhjemme!

Iberostar Bavaro Golf er en hotelgolfbane, men den er af høj kvalitet og rangerer godt blandt banerne i Punta Cana, der ligger lige bag topbanerne Punta Espada og Corales. Iberostar har forskellige hoteller langs stranden. Golf Plaisir hotellet Iberostar Selection Bavaro Suits er ligesom de fleste af vores hoteller et 5-stjernet hotel med all inklusive. Her kan du nyde golf, varme og smukke strande – en rigtig god kombination!

Fakta

GolfværtJa
Golfbaner i nærheden8
Afstand lufthavnenPunta Cana international 24 km, 30 minutter
ArrangementerTurneringer, udflugter mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

9 nætter i dobbeltværelse på Iberostar Selection Bavaro Suites
All-Inclusive
5 greenfee på Bavaro Golf
delt buggy
fly
flyafgift
lufthavnstransfer
service af vores golf vært

Transport af golfbag
Du betaler for transporten af ​​din golfbag direkte til flyselskabet ved check-in.

Turistskat
På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon29℃

Bavaro Golf

Bavaro golf er en klassisk resortbane signert av P. B. Dye og åpnet i 2009. Som sønn av den legendariske golfarkitekten Pete Dye har Paul Burke Dye, bedre kjent som P. B, hatt mye å leve opp til. Han taklet presset, og designet ikke mindre enn fire golfbaner i Den dominikanske republikk alene.

Bavaro Golf er en klassisk resortbane signeret af P.B. Dye og åbnede i 2009. Som søn af den legendariske golfarkitekt Pete Dye har Paul Burke Dye, bedre kendt som P.B., haft meget at leve op til. Han har mestret presset og designet ikke mindre end fire golfbaner alene i Den Dominikanske Republik.

Bavaro Golf er hotelkæden Iberostars egen golfbane og de har flere forskellige hoteller langs stranden og golfbanerne ligger alle over hotellerne inde i landet. I Punta Cana står golfbanerne virkelig i kø og Bavaro Golf støder op til Punta Blanca Golf Club designet af Nick Price, som igen støder op til Hard Rock Golf Club designet af Jack Nicklaus. Det er tydeligt, at der i Punta Cana er blevet investeret konsekvent i velrenommerede golfarkitekter og selvom Dye-familien dominerer, er der også andre kendte banearkitekter til stede.

Bavaro Golf er en grøn og frodig golfbane med meget smukke udsigter – også selvom man ikke ser havet, da den er anlagt et stykke fra stranden. Her er der en god blanding af forskellige typer golfhuller i en natur, der både har små søer, spredte vandløb og endda næsten ørkenlignende områder. Golfbanen byder på forholdsvis brede fairways, hvor den intense grønne farve virkelig er en stærk kontrast til de 105 bunkers med kridhvidt bunkersand. Den stærke farvepragt gør det til en visuel smuk oplevelse og måske er det især hul 8, der er ætset på nethinden. Det ottende hul er et par 3 med en ø-green fuldstændig omgivet af det hvide bunkersand. Det unikke er, at greenen er formet som en søstjerne, hvilket er en påmindelse om, at du spiller på Iberostar golfbanen, da det er en del af deres logo. Hos Bavaro Golf er der flere tees at vælge imellem og fra bagerste tee er Bavaro en virkelig udfordring, men undervejs findes der mange utroligt flotte, grønne områder der går oplevelsen helt unik.

Fra klubhusets terrasse har du en flot udsigt og kan nyde både mad og drikke, selvom golfrestauranten ikke er en del af All Inclusive-konceptet. P.B. Dyes kreation er god, men vil aldrig helt stige til samme niveau som mesterværket Teeth of the Dog på Casa de Campo designet af hans far Pete Dye. Det er den mest berømte golfbane i Den Dominikanske Republik og er konstant på listerne over verdens 100 bedste golfbaner.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6143 5655 5066 4348
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign P.B. Dye
HCP-grænse 54
Godt at vide Restauranten i golfklubben er ikke en del af All Inclusive konceptet. - men forfriskninger fra baneservice er inkluderet.

Iberostar Selection Bavaro Suites

På Iberostar Selection Bavaro Suites bemærker du med det samme, at du er i Caribien, når du får øje på de lange, kridhvide, palmekantede sandstrande og mærker den tropiske vind i ansigtet . I havet er der en behagelig gennemsnitstemperatur på 26-28 grader og koralrevene er perfekte til både snorkling og dykning. Det er som at komme til et stykke paradis.

Iberostar Selection Bavaro Suites er et af flere hoteller langs den lange sandstrand, som er hovedårsagen til Punta Canas utrolige popularitet. Det er et 5-stjernet hotel fra 1993, men er løbende blevet renoveret. Den sidste større renovering fandt sted i 2020. Iberostar Selection Bavaro Suites er et stort hotel med 598 værelser men området er relativt rummeligt. Der er lave bygninger og ingen del af hotellet har mere end tre etager, så du oplever det som både stort, hyggeligt og intimt på samme tid. Hotellet har en klassisk caribisk stil med en hovedbygning med åbne fællesarealer og bungalows i to etager i haven. Værelserne har lyse pastelfarver, der går hånd i hånd med det caribiske stemning med klare associationer til det tyrkisblå hav. Værelserne har foruden en kingsize seng en lille sofagruppe og et skrivebord. Der er også en terrasse eller balkon med havemøbler. Badeværelserne har brusere og minibaren indeholder vand, sodavand og øl. Alt i alt har du alt du kan forvente, når du bor på et 5-stjernet hotel.

Der er flere poolområder der ligger lige før den dejlige strand. Der er mange gode muligheder for vandsport og hotellet har et stort fitnesscenter, som også tilbyder forskellige spabehandlinger. Hotellet har en lang  række restauranter og barer. Udover den store buffetrestaurant er de fleste større køkkener repræsenteret. Her kan du vælge mellem italiensk, græsk, fransk og japansk mad. Når du ankommer som gæst til hotellet, kan du også spise middag på et af de andre Iberostar hoteller i nærheden. Som på næsten alle All-Inclusive-hoteller skal du bestille à la carte-restauranterne et par dage i forvejen og der kan også være en merpris på nogle restauranter eller retter. Det samme gælder drikkevarer, hvor du skal forvente at skulle betale lidt ekstra for en flerårig whisky eller en årgangsvin,

Der er 800 meters gang fra hotellet til golfklubben – men hvis du ikke vil gå, kan du benytte hotellets shuttle-service.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
Beliggenhedved søen Punta Cana
Værelser598. Alle væresler har AC, safe, minibar, hårtørrer og strygejern
FaciliteterUdedørspool restauranter, barer, tennis, kasino, spa og træningsstudio
Afstand til lufthavnPunta Cana international 24 km, 30 minutter
WiFiPå hotellet og i klubbhuset er det trådløs internettforbindelse uden ekstra omkostning
TuristskatVed ankomst til Den dominikanske republikk betaler du en turistskatt på ca. 10 dollars

Præsentation af Iberostar Bavaro Suites

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.