Golf i Punta Cana

Punta Cana er kilometervis af hvide sandstrande, kokospalmer, afslapning ved vandet, 5-stjernet All Inclusive resorts og ikke mindst Caribiens bedste golfbaner. Her kan man for alvor nyde livet i luksus i solens stråler i et afslappet miljø, hvor en gæstfri lokalbefolkning er med til at gøre en ferie i Punta Cana til en dejlig oplevelse.

Punta Cana er alt det man forbinder med en ferie i Caribien. Her får du svajende kokospalmer, kilometervis af hvide sandstrande og 5-stjernede All Inclusive hoteller, som indbyder til afslapning.

Punta Cana er det område, som ligger på den østlige kyst på Den Dominikanske Republik og det er specielt den 48 kilometer lange sandstrand, som har gjort området til et yndet feriemål for turister verden over. Men det er ikke kun de fantastiske strande og hotellerne, som har tiltrækker folk til øen. Punta Cana har nemlig nogle af Caribiens bedste golfbaner. Casa de Campo også kendt som Teeth of the Dog, Punta Espada, Casa de Campo og Playa Grande er blot nogle af de baner, som tiltrækker masser af golfglade turister år efter år.

Vores golfrejsemål i Punta Cana