Thracian Cliffs
- Tilbage i vores forårsprogram 2023!

Thracian Cliffs

En af Europas smukkeste golfbaner!

Thracian Cliffs finder du langs Sortehavskysten i den nordlige del af Bulgarien. Helt ud til den naturskønne kystlinje Cape Kaliakra finder man det allerbedste indenfor golf i Bulgarien. Thracian Cliffs er et topmoderne og dejligt golf resort og en del af ”The Signature Golf Coast”.

Thracian Cliffs er det det absolutte ypperste af golf, som man kan finde langs den eksklusive Sortehavskyst i Bulgarien. Her findes ingen store turistbyer med gigantiske hotelkomplekser, som der findes længere syd på.

I vores pakker til Thracian Cliffs bor du i deres lejlighedssuiter tæt ved vandet og golfbanen, som du spiller tre gange. Foruden “hjemmebanen” så spiller man en runde på Gary Player-banen, BlackSeaRama Golf og Lighthouse Golf, som Ian Woosnam har designet. Golfbanerne er garant for gode golfoplevelser og ligger som perler på en snor ved den smukke Sortehavskyst.

Foruden golfoplevelserne, så har området en spændende historie. Det gamle romerske fort længst ude på spidsen Cape Kaliakra er et velbesøgt udflugtsmål. En anden seværdighed er paladset, og de fantastiske haver rundt omkring Balchick Palace.

Balchick er den nærmeste større by og dets omgivelser har i perioder været under Rumænsk styre og her havde den sidste rumænske dronning ”Queen Marie of Edinburgh” sin favorit plads. En gåtur i de smukke haver, med en af de dygtige guider, er både en fryd for øjet og en interessant historielektion. Vandring, vinprøvning, galleribesøg, arkæologiske udgravninger med mere.

Her er rigeligt med aktiviteter udover golfen, og som oftest forlader man Thracian Cliffs med kufferten fuld af golf- og kulturoplevelser.

Golfvært på Thracian Cliffs

Når du rejser til Thracian Cliffs med Golf Plaisir, så vil du kunne opleve service af golfvært på stedet. Vores golfværter ved rigtig meget om ”deres rejsemål” og hjælper meget gerne med information om hotellet, golfbaner, starttider og hvad rejsemålet har at tilbyde udover golfen. Tøv ikke med at spørge dem!

Fakta

GolfværtJa
Golf AcademyNej
Antal baner i nærområdet3
Afstand til lufthavnVarna Airport, 67 km
Nærmeste byBalchik, 17 km
ArrangementerKonkurrencer, udflugter m.m.

Hvad er inkluderet i rejsen?

7 nætter i lejlighed
morgenmad og 5 middage inkl. 1/2 flaske vin eller to øl/sodavand
4 greenfee på Thracian Cliffs inkl buggy
1 greenfee på Lighthouse
1 greenfee på Black Sea Rama
fly
alle transfers
transport af kuffert og golfbag
service af vores golfvært

Information
Vi afventer oplysninger om direkte fly til Varna, som forhåbentlig vil være klar til efteråret. Send os en mail for at høre om mulighederne på info@golfplaisir.dk

Turistskat

På flere rejsemål opkræver lokale myndighederne turistskat i forbindelse med hotelovernatninger. Denne skat opkræves af hotellet og betales ved ud check fra hotellet. Læs mere om turistskatter her.

Vejret lige nu

weather-icon25.5℃

Thracian Cliffs Golf Club

Thracian Cliffs Golf Club byder på en spektakulær og unik golfbane. Den er omgivet af den dramatiske klippekyst ved Sortehavet. Europatourens prestigefulde Volvo Matchplay, blev spillet her i 2013. Fra spillerne var der kun ros tilovers for golfbanen, både hvad gælder design og plads.

Det er ikke nogen let bane, og man kan regne med at sige farvel til mange bolde, men vi kan garanterer, at banen vil give et blivende indtryk hos alle ”golfere”. Det er svært, at pege på et tydeligt signaturhul, men det sjette hul er formentligt det hul, som de fleste vil huske bedst.

Tee er placeret på toppen af klipperne, med et fald på ca. 40 meter ned til greenen. Greenen er sprængt ind i bjergvæggen, og grænser op til Sortehavet. Kommer vinden fra Sortehavet, så kan hullet udfordre selv de bedste ”golfere”.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Kuperet seasidebane
Banefakta Par 72, 6452 6060 5704 5273 4483
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Gary Player

BlackSeaRama Golf

BlackSeaRama Golf er den sydafrikanske golflegende Gary Player mesterværk på Sortehavskysten! Her fik han et helt unikt naturlandskab at arbejde med og resultatet blev en overdådig golfbane, som Golf Digest gav kvalitetsstemplet ”Bedste golfbane i verden”.

Dette er den første golfbane i Bulgarien, hvor man spiller på klippekanten, 200 meter over havet og BlackSeaRama er i den gran en mesterskabsbane. Fra back tee spilles den langt, men som mange af Gary Players baner, er der godt med plads på fairway og der er muligheder for, at få et godt resultat for golfspillere på alle niveauer.

Som de andre baner ved Sortehavskysten, kan vinden være afgørende for rundens score. Derfor vil det ofte kunne betale sig at spille taktisk, fremfor at spille med musklerne.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6240 5857 5424 4662
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Gary Player

Lighthouse Golf

Lighthouse Golf er den tredje golfbane, som indgår i vores pakker til Thracian Cliffs. Igen er det en tidligere topspiller, som står bag designet, nemlig Ian Woosnam.

Den lille waliser med det gode humør er foruden en legendarisk golfspiller, en fremragende banedesigner. Lighthouse Golf ligger, som nabo til BlackSeaRama, i et smukt naturområde med fem søer, som hver og en er integreret på banedesignerens bedste måde. Filosofien bag designet er links, men man kan ikke kalde det en rigtig linksbane.

Til gengæld er det virkelig en bane, der udfordrer både amatører og professionelle. Hvis du behøver at slibe formen af, så er her rigtig gode træningsmuligheder.

Efter runden anbefaler vi, at du slapper af på terrassen ved det hyggelige klubhus, og glem nu ikke den flot beliggende kiosk du passerer ved hul 8 og 14, og som har en fantastisk panorama udsigt udover Sortehavet.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 71, 6168 5802 5368 4816
HCP-grænse 54
Drivingrange Udslag fra græs
Banedesign Ian Woosnam

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort holder lige så høj kvalitet på de øvrige faciliteter, som på den fantastiske golfbane. Her bor man i lejlighedssuiter, som er udspredt i to dele omkring klubhuset – Hillside og Marina Village.

Lejlighedssuiterne er rummelige og smagfuldt indrettede, hvilket giver en eksklusiv fornemmelse. Vores grundpakke er baseret på overnatning i de mindste lejligheder, som svarer til suiter på 65 kvadratmeter med soveværelse, stue, badeværelse og et lille køkken.

Layoutet varierer noget, men lejlighederne er godt udstyret, og holder alle en rigtig høj standard. Klubhuset fungerer som hjertet på Thracian Cliffs. Det er her man finder receptionen, restauranter, bar og et førsteklasses spa.

Thracian Cliffs har også to egne strande med solsenge, servering og mulighed for vandsportaktiviteter.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedIndtil klubhuset på Thracian Cliffs
Lejligheder151 stk. Alle lejligheder fuldt udstyret med 1-3 soveværelser. Her findes køkken, deponeringsboks, TV, hårtørrer, aircondition mm.
FaciliteterUdendørs pool, spa, restauranter, bar, fitness, billard mv mm.
WifiHotellet har trådløs adgang til internet uden ekstra omkostninger.

Thracian Cliffs

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.