Golf i Cape Kaliakra

At spille golf i Cape Kaliakra langs Sortehavskysten i Bulgarien er en spændende og utrolig smuk oplevelse. Her har man, gennem massive investeringer, skabt det som i dag kendes som Bulgariens "Signature Golf Coast" med flere spektakulære golfbaner af bl.a. Gary Player og Ian Woosnam.

Vores golfrejser til Cape Kaliakra i Bulgarien er meget populære, da man her får mulighed for at spille tre forskellige golfbaner, som ligger som perler på en snor i helt unikke omgivelser. Thracian Cliffs Golf regnes for at være en af Europas smukkest beliggende golfbaner, hvor flere af hullerne løber langs Sortehavet, kun afgænset af de dramatiske hvidkalkede klippeformationer, som afskærmer de grønne fairways fra Sortehavets azurblå bølger.

Ti minutters kørsel fra Thracian Cliffs ligger BlackSeaRama Golf. BlackSeaRama er en lille golfperle skabt af den sydafrikanske legende, Gary Player og banen blev i 2009 kåret som “Bedste nye Golfbane” af golfmagasinet Golf Digest. Som nabo til BlackSeaRama ligger Lighthouse Golf Club. Lighthouse Golf ligger i et smukt naturområde med hele fem søer, som på perfekt vis er blevet integreret i golfbanens layout. På Golf Plaisirs golfrejser til Cape Kaliakra bor man på Thracian Cliffs og spiller alle tre golfbaner.

Golfvært fra Golf Plaisir

På vores destination i Cape Kaliakra vil du kunne nyde godt af Golf Plaisirs service med golfværter. Golfværten er på plads for at hjælpe til med det praktiske, så du kan koncentrere dig om at nyde din golfferie til Cape Kaliakra.

Vores golfrejemål til Cape Kaliakra

Bulgarien, Cape Kaliakra

Thracian Cliffs

Langs Sortehavskysten i den nordlige del af Bulgarien, finder vi den naturskønne kystlinje Cape Kaliakra”. Her tilbyder vi, det allerbedste indenfor golf – Thracian Cliffs, et topmoderne og dejligt golf resort, af allerhøjeste klasse. Cape Kaliakra er blevet Bulgariens egen og allerbedste golfkyst, og har med sine tre designbaner, fået det forpligtende navn ”The Signature Golf Coast”.