Golf i Bulgarien

Golf i Bulgarien er indenfor de seneste par år kommet de flestes læber som Europas nye golfdestination. Det skyldes især en storsatsning på golf i området lige nord for byen Varna langs Sortehavskysten. Her ligger de tre topbaner, som samlet kaldes Bulgariens ”Signature Golf Coast”, nær ved hinanden.

Golfrejser til Bulgarien er ved første øjekast måske et ukendt terræn. Men ved Cape Kaliakra, bedre kendt som Sortehavskysten, ligger en tre golfbaner af aller højeste kvalitet, som gennem flere år har løftet golf i Bulgarien.

Den spektakulære Thracian Cliffs ligger helt ud til kanten af Sortehavet og har flere spektakulære både teesteder og udsigter. Banen er designet af  sydafrikanske Gary Player og regnes, med rette, for en de mest spændende og dramatiske golfbaner i Europa. Men også Black Sea Rama og Lighthouse Golf er glimrende golfbaner, som gør golfrejsen til Bulgarien komplet.

Gary Player har også designet Black Sea Rama har, som man kan tænke sig, har ladet sig inspirere af Valderrama i Spanein. Den trejde golfbane, Lighthouse Golf Course er med design af den tidligere walisiske Ryder Cup-kaptajn Ian Woosnam.  Der findes i alt 10 golfbaner i Bulgarien, det er dog helt klart banerne ved Sortehavet, som har tiltrukket mest opmærksomhed.

Ja, hvem havde for nogle år siden troet, at Bulgarien skulle være en golfdestination i europæisk topklasse og byde på spektakulære golfoplevelser for golfspillere verden over.

Golfvært i Bulgarien

Når du skal spille golf i Bulgarien vil du også kunne opleve service af Golf Plaisirs golfvært på stedet. Måske ønsker du tips til en hyggelig restaurant til en speciel middag. Eller måske hvilken bar eller natklub du bare skal besøge? Eller hvor du skal tage hen, hvis du pludselig får lyst til at shoppe? Tal med din golfvært. Han eller hun vil gøre sit bedste for at hjælpe på bedste vis.

Bulgarien

Cape Kaliakra

Lad dig golfrejse gå til Cape Kaliakra langs Sortehavskysten i Bulgarien. Den smukke kyst er blevet døbt Bulgariens "Signature Golf Coast" og byder på hele tre fremragende golfbaner. Vores base hedder Thracian Cliffs og regnes som en af Europas smukkest beliggende golfbaner.