Golf i Bulgarien

Golf i Bulgarien er indenfor de seneste par år kommet de flestes læber som Europas nye golfdestination. Det skyldes især en storsatsning på golf i området lige nord for byen Varna langs Sortehavskysten. Her ligger de tre topbaner, som samlet kaldes Bulgariens ”Signature Golf Coast”, nær ved hinanden.

Når det gælder golfrejser til Bulgarien, så kan man faktisk forvente ret meget. To af golfbanerne ved Sortehavskysten er designet af den sydafrikanske golflegende Gary Player. Den trejde golfbane den tidligere walisiske Ryder Cup-kaptajn Ian Woosnam.

Ian Woosnam har faktisk designet endnu en golfbane i Bulgarien, hvilket nok er årsagen til, at han valgt igen til at designe Lighthouse Golf Resort. Der findes i alt 10 golfbaner i Bulgarien, det er dog helt klart banerne ved Sortehavet, som har tiltrukket mest opmærksomhed.

Den spektakulære Thracian Cliffs af Gary Player ligger helt ud til Sortehavet. Den regnes, med rette, for en de mest spændende og dramatiske golfbaner i Europa. Men også Black Sea Rama (som har taget navn efter Valderrama) og Lighthouse Golf er glimrende golfbaner, som gør golfrejsen til Bulgarien komplet.

Ja, hvem havde for nogle år siden troet, at Bulgarien skulle være en golfdestination i europæisk topklasse og byde på spektakulære golfoplevelser for golfspillere verden over.

Golfvært i Bulgarien

Når du skal spille golf i Bulgarien vil du også kunne opleve service af Golf Plaisirs golfvært på stedet. Måske ønsker du tips til en hyggelig restaurant til en speciel middag. Eller måske hvilken bar eller natklub du bare skal besøge? Eller hvor du skal tage hen, hvis du pludselig får lyst til at shoppe? Tal med din golfvært. Han eller hun vil gøre sit bedste for at hjælpe på bedste vis.

Bulgarien

Cape Kaliakra

Lad dig golfrejse gå til Cape Kaliakra langs Sortehavskysten i Bulgarien. Den smukke kyst er blevet døbt Bulgariens "Signature Golf Coast" og byder på hele tre fremragende golfbaner. Vores base hedder Thracian Cliffs og regnes som en af Europas smukkest beliggende golfbaner.