Golf Plaisir Madeira Trophy

Golf Plaisir Madeira Trophy

– Årets hyggeligste turneringsrejse!

21. februar – 1. marts, 2022

Hjertelig velkommen til første omgang af Golf Plaisir Madeira Trophy. Som det fremgår af navnet, så foregår turneringen på Madeira i Portugal. Turneringen foregår over tre dage på tre forskellige golfbaner på øerne Madeira og Porto Santo. Denne rejse er til alle dem, som gerne vil spille golf i gode venners lag, som elsker at rejse og gerne vil konkurrere en lille smule. På turen vil vi lægge vægt på det sociale aspekt og der vil være deltagere fra både Sverige, Finland og Danmark. Så hør din golfmakker eller et familiemedlem, om I skal tage på årets hyggeligste turneringsrejse til Portugal.

Vi ses på Madeira!

 

 

Santo da Serra

Fantastisk golf på Madeira!

Golf på Madeira har længe været populært. Denne grønne og utrolig smukke ø, et stykke ude i Atlanterhavet, har lokket mange turister til for at udforske den dramatiske natur og nyde det behagelige klima året rundt! Du finder to golfbaner på Madeira - Santo da Serra og Palheiro. Santo da Serra tilbyder 27 huller og banen har flere gange været vært for Europatouren.

Der er smukt på Madeira. Landskabet er grønt og dramatisk – ren balsam for sjælen. I hovedstaden Funchal findes der masser af restauranter, shopping-muligheder og seværdigheder. Tager man lidt væk fra Funchal er tempoet noget lavere og naturen får lov til at udfolde sin skønhed.

Ca. 20 km øst for Funchal ligger den pittoreske Santa Cruz, hvor Golf Plaisirs hotel ligger. En perfekt placering tæt på øens lufthavn og kun 10 minutter til Santo da Serra. Hotellet er rigtigt hyggeligt, godt til prisen og ligger med udsigt til Atlanterhavets blå bølger.

Fakta

GolfværtJa
Golf AcademyNej
Afstand til golfbane6 km
Afstand til lufthavnen2 km
Baner på Madeira2
Nærmeste byFunchal, 18 km
ArrangementerKonkurrencer, udflugter, mm.

Hvad er inkluderet i rejsen?

7 nætter i dobbeltværelse
Morgenmad og 6 middage, heraf en gallamiddag på Santo da Serra
3 greenfee på Santo da Serra Golf
2 greenfee på Palheiro Golf
1 greenfee på Porto Santo Golf
Færge til Porto Santo t/r
Deltagelse i Golf Plaisir Madeira Trophy
Fly
Flyskatter
transport af golfbag
Lufthavnstransfer
Service af vores golfvært og turneringsledelse

Turistskat
På många av våra resmål tar lokala myndigheter ut en särskild turistskatt vid hotellövernattningar. Denna turistskatt läggs till på er hotellnota och betalas vid utcheckning från hotellet. Läs mer om turistskatter här.

Vejret lige nu

weather-icon22.2℃

Santo da Serra Golf

Santo da Serra Golf er uden tvivl Madeiras bedste golfbane og et komplet 27-hullers anlæg. Banen har ved flere lejligheder lagt fairways og greens til Madeira Open på Europatouren og den holder absolut niveau. Det er Robert Trent Jones Jr. som har skapt de 27 huller i perfekt parkbane layout og med en fantastisk udsigt udover Machico-bugten.

Santo da Serra er opdelt i tre sløjfer og under opholdet, bliver der skiftet lidt rundt mellem dem, så du får mulighed for at spille en varieret golfbane af allerhøjeste klasse. Banen er ikke alt for lang, men der kræves en knivskarp præcision ved indspil og greens byder også op til dans.

Banen ligger højt hævet over havet med en fantastisk udsigt fra klubhuset, hvor alle sløjfer starter fra. Den gule sløjfe er relativt flad, mens de røde og blå sløjfer har pæne niveauforskelle og de sidste to huller op imod klubhuset kan mærkes i benene. Man kunne vælge flere signaturhuller på Santo da Serra Golf, men både hul 3 og 4 på den røde sløjfe har så fine udsigter, at det er svært at holde koncentrationen på golfspillet.

Fakta

Antal huller 27
Banekarakter Kuperet parkbane
Banefakta Desertas, par 36 3105 2863 2534 2286
Machico, par 36 3136 2890 2613 2424
Serras, par 36 2920 2743 2506 2213
Hcp-grænse 54
Drivingrange Ja, udslag fra måtter og græs
Designer Robert Trent Jones Jr.

Palheiro Golf Course

Palheiro Golf Course er golf højt hævet over hovedstaden Funchal med en formidabel udsigt over både by og Atlanterhav. At banen samtidig er høj klasse og alligevel tilgængelig for alle, gør bestemt ikke oplevelsen mindre. Du spiller ind og ud af fyreskove og op og ned af bjerget – men næsten alle kan være med – ellers kan der lejes buggies.

Banen er velholdt og holder højt niveau hele vejen rundt. Det var den amerikanske banearkitekt Cabell Robinson, der i 1993 fik den store opgave, at omdanne dette smukke område til en golfbane. Opgaven er løst til perfektion. Banens par er 72. Desuden råder Palheiro Golf over en indbydende restaurant og bar, hvor du kan puste ud ovenpå de 18 ”bjergtagende” huller.

Fakta

Antal huller 18
Banekarakter Kuperet parkbane
Banefakta Par 72 58595448 4452
Banearkitekt Cabell B. Robinson
Driving Range Udslag fra græs

Porto Santo Golf Club

Porto Santo som i fugleflugt ligger ca. 45 km fra hovedøen Madeira. De fleste tager den 2 timer lange færgerejse, men det går også at flyve. Øen har ca. 4000 indbyggere og lever hovedsageligt af turisme, hvor specielt den 9 km lange sandstrand trækker.

Øens golfbane, Porto Santo Golf Club åbnede i 2004 og er designet af den spanske golflegende, Seve Ballesteros. De første 9 huller har fået et meget amerikansk touch med vandhazarder og relativt lange huller. De sidste 9 huller er langt mere dramatiske og i flere tilfælde kommer man helt ud på kanten af klipperne. Hullerne 13, 14 og 15 ligger således helt ud til det brusende Atlanterhav og man kan nemt få tankene over på Pebble Beach. Det er imponerende hvordan Ballesteros er lykkedes med at få banen til at smelte sammen med de naturomgivelser på en smagfuld måde. Som altid har Ballesteros valgt at anlægge seks par 3-huller, seks par 4-huller og seks par 5-huller.

For dem som slår langt, så findes her masser af birdiemuligheder på par 5-hullerne, mens højhandicap’ern har gode muligheder på de fine par 3-huller. Alt i alt byder Porto Santo Golf på en fantastisk oplevelse både hvad angår golfen og udsigten og man kan med fordel nyde en drink efter runden i det skønne klubhus med udsigt til 18. green.

Fakta

Antal hål 18 + 9 korthål
Bankaraktär Varierande parkbana
Banfakta Par 71, 6434 5984 5357
Drivingrange Utslag från gräs och matta.
Bandesign Severiano Ballesteros

Vila Galé Santa Cruz

Vila Galé Santa Cruz er et 4-stjernet hotel lige ved vandet og tæt på den lille by, Santa Cruz, og kun 10 minutter fra Santo da Serra Golf. Hotellets beliggenhed gør det både muligt at nyde bølgernes skvulpen med en gåtur langs stranden, eller en aften-gåtur i dejlige Santa Cruz.
Hotellet er stort nok til at udbyde de faciliteter, som man kan forvente sig af et hotel på den størrelse, men samtidigt også leveringsdygtig i personlig og hyggelig service. Her findes to restauranter og en udendørspool med udsigt til havet. Værelserne er moderne indrettet og de fleste har udsigt mod poolen og Atlanterhavet. Det er let at trives på Vila Galé Santa Cruz – en afslappet atmosfære og ro er det du finder, når du vælger Madeira til din golfferie.

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhedVed havet i Santa Cruz, 10 min fra golfbanen.
Værelser262. Alle værelser har telefon, TV, minibar, safe, AC og balkon.
FaciliteterUdendørs- og indendørs pool, restauranter, barer mm.
WifiPå hotellet er der trådløs internetopkobling uden ekstra omkostninger.

Alt om turneringen

Tanken bag Golf Plaisir Madeira Trophy

Vi synes, Madeira er lidt undervurderet som en golfdestination, og vi ønsker derfor, at flere mennesker opdager denne fantastisk smukke ø. Der er to golfbaner på Madeira og en enkelt på øen Porto Santo. I vores turnering vil vi spille alle tre golfbaner, som alle er i høj klasse. Der er tre velrenommerede golfarkitekter bag disse tre golfperler. Santo da Serra – Robert Trent Jones Sr., Palheiro – Cabell B Robinson og i Porto Santo – legenden Seve Ballesteros. Vi har bevidst valgt at arrangere en parkonkurrence, så du føler dig sikker på at have en ven som spilpartner og derefter omgås andre deltagere. Det bliver en uge fyldt med golf og socialt fællesskab, mens du nyder stemningen på en af Europas smukkeste øer.

Spilleform

Vi spiller seks golfrunder på i alt tre forskellige golfbaner. Der vil være tre tællende runder, en på hver golfbane. Det er en parkonkurrence med tre forskellige former for spil i løbet af ugen.

Porto Santo Golf – 2-mands scramble

Palheiro Golf – Best ball

Santo da Serra Golf – Stableford

Den endelige vinder er det hold, som har det bedste resultat, når alle tre turneringer er lagt sammen.

Eksempel: Porto Santo/scramble 5. plads, Palheiro/Bestball 20. plads, Santo da Serra Stableford 2. plads og 35. plads.

Præmier

På hver golfbane får det vindende hold hver sin polo med klublogoet fra den pågældende golfbane.
Hovedpræmien:
Der vil være præmier til de første 5 hold og vinderen får en invitation til næste års turnering (i samme tidsperiode)

Nærmest hullet og bedst klædte hold

På de forskellige turneringsrunder vil der være præmier for nærmest hullet. Derudover vil vi gerne præmiere de mest innovative beklædninger, så på finaledagen vil vi kåre det mest “farverige hold”, som vil blive præmieret med gaver fra Callaway.

Gallamiddag og præmieoverrækkelse

På finaledagen på Santo da Serra vil der være tid til et bad efter runden, så man kan være klædt på til aftenens gallamiddag og præmieoverrækkelse. Husk derfor at medbringe skiftetøj med på finaledagen, da vi ikke kører tilbage til hotellet inden da.

Turneringsleder

En rutineret turneringsleder fra Golf Plaisir vil være med på hele turen.

 


 

Golf Plaisir Madeira Trophy i februar 2022

 

Spelschema: Ankomst fra København

UgedagDatoKommmentar
Mandag 21, februarAnkomst fra København
Tirsdag 22. februarPrøverunde Santo da Serra, 09:30 – 10:40
Onsdag 23. februarPrøverunde Palheiro
Torsdag 24. februarTurneringsdag Porto Santo. Færge afrejse 08:00, hjemkomst 20:30
Fredag 25. februarPrøverunde Santo da Serra, 09:30 – 11:50
Lørdag 26. februarTurneringsdag Palheiro
Søndag 27. februarFinaledag Santo da Serra Shotgun 13:00, Gallamiddag om aftenen.
Mandag 28. februarHjemrejse København

 

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.