Cypern

Golfrejser til Cypern er noget ganske nyt. Men den tredje største ø i Middelhavet byder på mere end 300 solskinsdage om året - skønne hvide sandstrande og et par fantastiske golfbaner, hvor bl.a. Europatouren senest var forbi i 2020/21.

Solsikre Cypern er et rigtigt godt valg, når det gælder en golfrejse. Her mærker man straks den rolige og hyggelige atmosfære, som findes på mange øer rundt om i Middelhavet. Foruden skønne golfbaner og hoteller af højeste kvalitet, så byder Cypern også på en helt specielt cypriotisk atmosfære, som mærkes straks man ankommer til øen.

Når det gælder golf på Cypern, så har øen fire golfbaner, som alle ligger langs den sydlige kyst. Aphrodite Hills har længe været flagskibet, men satsningen med golf på Cypern er sket i samarbejde med turistforeningen og har gjort, at der findes et godt samarbejde med de forskellige golfbaner på Cypern. Secret Valley er en anden af de gode gode golfbaner på Cypern. Anlægget er blevet overtaget af Troon, som varetager driften af banerne  og med sine 27 huller er der garanti for en fantastisk golfoplevelse. De to andre golfbaner Elea Golf Course og Minthis Hills er begge designet  af Nick Faldo. – så mulighederne for en dejlig golfferie på Cypern er absolut til stede.

Cypern

Sydlige Cypern

Den sydlige del af Cypern (også bedre kendt som den græske del) byder på solrigt vejr, skønne hoteller og masser af fine golfbaner - helt perfekt til golfrejser, når vejret bliver lidt køligere herhjemme.