?>

Med Blokhus og Dronninglund til La Sella

Om rejsen

3. – 10. marts, 2018

Få en perfekt sæsonstart under sydens sol!

La Sella ligger smukt indhyllet i naturreservatet Montgo uden et eneste hus langs banen. Banen har tre ni-hullers sløjfer, hvor den første strækker sig mod syd gennem pinjeskov med fine vues over nationalparken. Den anden sløjfe forbliver i skovområdet, hvor den sidste og nyeste af sløjferne består af tre par 3, tre par 4 og tre par 5 huller. Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa kan tilfredsstille selv den mest kræsne gæst. Hotellet ligger blot 30 meter fra første tee på La Sella Golf. Her findes alle tænkbare bekvemmeligheder som fri wifi, satellit tv, privat balkon/terrasse med udsigt, roomservice, restauranter, pool (med poolbar), fitness og naturligvis et fortræffeligt spa. I får inspirerende undervisning af PGA Proteamet fra Blokhus og Dronninglund som sammen vil skabe rammen om en dejlig tur til denne spændende del af Spanien!

Velkommen!

Casper Bruun og Jørn Jeppesen

La Sella Golf

Golf og Gastronomi ved Alicante

Helten, og den tidligere Ryder Cup-kaptajn, José-Maria Olazabal lavede ikke bare et mirakel, med det europæiske hold i Chicago ved den legendariske match i 2012. Han har også skabt flere rigtigt fine golfbaner. En af disse er, 27-huls banen La Sella Golf Course nord for Alicante.

La Sella ligger ved foden af bjerget Montgó midt imellem Alicante og Valencia og golfbanen snor sig gennem den smukke Nationalpark Montgó. La Sella er et komplet golfanlæg med 27 huller designet af José-María Olazabal, fine træningsområder i en skøn natur, alt sammen bare et stenkast fra The Residences La Sella.

Vil du tage en pause fra golfen, er du ikke langt fra to byer. Denia, den lidt større by, med shopping og rigtigt gode restauranter. Du kan også besøge hyggelige Javea, med sine fine strande, for skønne stunder om dagen, såvel som om aftenen.

Fakta

GolfværtJa
Afstand til lufthavn100 km
Afstand til golfbane0 m
Nærmeste byDénia, 7 km

Hvad er inkluderet i rejsen?

Laveste pris: 9 995,-

Fly Aalborg-Alicante via Amsterdam t/r med KLM
Transport af kuffert og golfbag (som medlem af "Flying Blue")
Transfer lufthavn - hotel t/r
7 nætter i delt dobbeltværelse på Denia La Sella Golf Resort & Spa*****
Halvpension inkl. halv flaske vin per middag
5 runder golf på La Sella
Trolley til alle runder
1 adgang til Spa
Drivingrange og rangebolde
8 timers undervisning i løbet af ugen

Vejret lige nu

weather-icon12.8℃

La Sella Golf

Kan man finde et rigtigt godt golfsted i Spanien, uden at det er omringet af huse? Ja faktisk. José-María Olazabals kreation, ligger fint placeret i naturreservatet Montgó, uden et eneste hus langs golfbanen. Vidunderligt! Måden man behandler miljøet på, er et eksempel til andre golfbaner at følge, og dækker alt lige fra genbrugsvand til økologiske produkter, som anvendes til vedligehold. Banens tre ni huls sløjfer, er opkaldt efter forskellige vinde. Den første sløjfe er opkaldt efter Llebeig, den varme vind fra Sahara, på det lokale sprog Valenciana, og strækker sig syd over gennem pinjeskoven. Her bydes på fin udsigt over Nationalparken, og layoutet gør, at man får brugt alle køller i bag’en.

Den anden sløjfe, Gregal, er opkaldt efter den vind, som man i antikken benyttede sig af, når man skulle sejle til Grækenland. Her er der mere vand på spil og de afsluttende huller, byder på en gyser. Den sidste og nyeste sløjfe er Mestral, døbt efter vinden fra Nord. Mestral består af tre par 3-, tre par 4- og tre par 5 huller, som ligger lidt højere end de andre sløjfer på anlægget. Netop på grund af den højere beliggenhed, bydes der på en spektakulær udsigt over havet, Segaria-bjerget og naturparken Montgó. Denne sløjfe har desuden et lidt anderledes layout, med bredere fairways og større greens. La Sella Golf har også et gedigent træningsområde, og en god driving range.

 

Fakta

Antal huller 27
Banekarakter Parkbane
Banefakta Llebeig, Par 36 3166 3074 2648
Gregal, Par 36 3123 3039 2602
Mestral, Par 36 3052 2788 2294
HCP-grænse 54
Banedesign José-Maria Olazabal

The Residences La Sella

Et ophold på La Sella Golf Resort & Spa får selv den mest kræsne golfgæst til at trives som en fisk i vandet. Henunder foråret vil hotellet blive renoveret og Golf Plaisirs gæster blive indlogeret på The Residences La Sella ved Montgó Nationalpark, kun 10 minutters fra strandene i Denia og Javea og bare et stenkast fra første tee på La Sella Golf.

På The Residences La Sella bor man i rummelige lejligheder, som er større end de normale hotelværelser på La Sella. Her får man et separat soveværelse, et lille køkken og en spisestue. Derudover er der gratis wifi, safety-box, sattelit-TV, terasse med udsigt og room service. Morgenmaden og middage vil fortsat blive serveret på hotellet, foruden en af middagene, som vil blive arrangeret i Denia by, hvor vi selvfølgelig også sørger for transporten.

Denia er i øvrigt et rigtigt fint sted at spise og her findes masser af restauranter, hvor feinschmeckeren ikke vil gå forgæves.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhedStrax intill La Sella Golf
Lejlighederca 50. Alle lejligheder med separat soveværelse, stue og køkken Foruden AC og terrasse.
FaciliteterUdendørs swimmingpool, room service, parkering, biludlejning, fitness og Spa.
WifiJa, gratis wifi

La Sella Golf Movie

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.