Black Weekend

25.–28. november

Fra torsdag til søndag eftermiddag har vi aktiveret vores Black Weekend-tilbud og sat priserne ned på udvalgte rejsemål.

Du kan f.eks. spare op til kr. 2.500,- per person på nytårsrejsen til Caleta de Fuste på Fuerteventura. Ligesom vi har slået 1000,- af prisen på alle rejser til Costa Navarino til foråret.

Alle vores Black Weekend tilbud skal bestilles senest søndag den 28. november og gælder kun nye bookinger og så længe lager haves.

Husk at opgive kampagnekode BW2021 når du bestiller din rejse.

Læs mere om vores Black Weekend-kampagne her

 

SPANIEN, FUERTEVENTURA

Caleta de Fuste

Op til 2 500,- rabat pr. person til Nytår!

Afrejse: 31. december – 6. januar fra København og Billund

For dig, som vælger at rejse til Caleta de Fuste over Nytår giver vi hele 2500 kr. i rabat per person. Dagen efter ankomst kan man nyde årets sidste golfrunde. Dagen efter er det så den første golfrunde i 2022, sandsynligvis i t-shirt og dejligt solskinsvejr!

 

Bestil din golfrejse til Caleta de Fuste her

 

the bay course costa navarino

GRÆKENLAND, KALAMATA

Costa Navarino

1000,- rabat pr. person på alle rejser til foråret!

Tag til Europas (nok) bedste resort til foråret med rabat. Costa Navarino er flere gange blevet kåret til Europas bedste golf resort, og nu har de endvidere bygget 2 nye baner! Direkte fly til Kalamata, top femstjernet hotel og 4 baner i særklasse – en mere sublim golfferie er svær at opdrive!

 

Bestil din golfrejse till Costa Navarino her

 

DE FORENEDE EMIRATER, ABU DHABI

Yas Island

VIP-adgang på Europatouren og 750,- rabat!

Afrejse: 16. januar – 23. januar fra København

Rejser man med den 16. januar, så er man der samtidig som Abu Dhabi HSBC Championship bliver spillet, i år på Yas Links. Det er lykkedes os få “Club Pass” til alle vores gæster, hvilket normalt kun deles ud til medlemmer og store sponsorer. Vi har desuden et Black Weekend tilbud med rabat på 750 kr. per person. På turen spiller I selv på både Abu Dhabi Golf Club og Saadiyat Beach.

 

Bestil din golfrejse til Yas Island her