Rejs trygt med Golf Plaisir

Inden afrejse

Den information som vi giver opdateres løbende. Informationen kan ændres hurtigt beroende på hvad som sker på dit rejsemål og de politiske beslutninger i Danmark og det pågældende land. Ligesom der også kan være restriktioner fra vores samarbejdspartnere som f.eks. flyselskaber m.m. Så vi anbefaler at dobbelttjekke al information og tjekke de aktuelle rejsevejledninger.

  • Det er et krav om at bære mundbind på bl.a. flyrejsen. Så det er vigtigt, at disse er købt inden man ankommer til lufthavnen. Vi kan ikke garantere, at det er muligt at købe i lufthavnen.
  • Det er vigtigt at have mundbind med til hjemrejsen også og på visse rejsemål, så kræves der mundbind på offentlige steder. Med andre ord, køb rigeligt med mundbind, Godkendte mundbind kan købes på de fleste apoteker i Danmark.
  • Sjal eller hjemmelavede mundbind er ikke godkendte.
  • Mundbind skal dække næse og mund.
  • Ankom til lufthanven i god tid, da det kan være kø ved check in, sikkerhedskontrol og boarding.
  • Tjek dine rejseforsikringer inden rejsen.
  • De fleste flyselskaber blokerer ikke stole i flyet for at skabe afstand. Alle stole er i realiteten til salg.
  • Kontrolér at I har læst den seneste information fra Golf Plaisir, da forskellige regler kan forandres med meget kort varsel.

Vigtig information!

Visse lande har krav om at man skal have en lægeerklæring eller udfylde et indrejse dokument. Dette skal være være foretaget inden afrejse og er obligatorisk for alle rejsende til de lande, hvor det gælder.

Hvilke lande som kræver et indrejsedokument kan ændres og det er derfor vigtigt, at I er opmærksom på den information, som Golf Plaisir sender til jer. Når vi nærmer os afrejse, så vil vi sende jer information og vilkår, som gælder for jeres rejsemål. Det er hovedbookeren, som er ansvarlig at videreformidle denne information til resten af de rejsende på samme booking / faktura.

Information om indrejsedokument

Spanien

Vigtigt! Senest 48 timer inden afrejse, må du udfylde indrejsedokument for at komme ind i landet.

Efter du har udfyldt indrejsedokument vises en QR-kode, som du downloader til din mobil eller printer ud og har med i lufthavnen. Har du ingen QR-kode kan du riskere, at blive nægtet ombordstigning på flyet.

I denne video kan du se hvordan det fungerer

Udfyld dokumentet her


Grækenland

Hver person på en booking må udfylde et indrejsedokument. Når du har udfyldt inrejdedokumentet får du en bekræftelse på mail. På afrejsedagen får du en QR-kode via mail, som du downloader til din mobil eller printer og tager med i lufthavnen. Alle rejsende må have deres egen QR-kode for at stige ombord på flyet. QR-koden kontrolleres ved check-in og har du ikke din med, kan du blive nægtet ombordstigning. Vær opmærksom på, at muligheden for at udfylde formularen lukkes 24 timer inden afrejse, så sørg for at gøre det i god til inden afrejse.

Hvornår modtager jeg QR-koden?
Din QR-kode kommer omkring midnat op til din afrejsedag. Du skal vise din mail med QR koden ved afrejse i Kastrup eller Billund lufthavn. Hvis I som par kun har udfyldt én formular, hvor alle familiemedlemmer er registreret, modtager I en fælles QR-kode.

Jeg har ikke modtaget min QR kode, hvad gør jeg?
Din QR-kode kommer om omkring midnat, op til din afrejsedag. Hvis du ikke har modtaget den, skal du tjekke om den er kommet i mappen med uønsket post. Du kan også finde den via et link, i den bekræftelsesmail, som du modtog da du udfyldte formularen. Den e-mail hedder “Confirmation of PLF submission to travel.gov.gr

Udfyld dokumentet her


Madeira

Vigtigt! For at rejse til Madeira skal du udfylde en indrejseformular 48-12 timer inde afrejse.

Når du ankommer til Madeira skal du have din information registreret i indrejseformularen, som kaldes Madeira Safe.

Du skal udfylde indrejseformularen før afrejse for at komme ind i landet.
Alle rejsende over 12 år skal udfylde en elektronisk formular.
Du kan registrere din information tidligst 48 timer og senest 12 timer inden afrejse.

Under County på siden > Stay details i indrejseformularen skriver du Funchal. Undtagen! Hvis du skal bo på Santo da Serra skal du skrive Santa Cruz som county.

Udfyld dokumentet til Madeira her


Cypern

Vigtigt! Opdateret rejsevejledning fra Udenrigsministeriet: 22. oktober 2020

Udenrigsministeriet har i dag opdateret sine rejsevejledninger, så man nu fraråder alle ikke-nødvendige rejser til Cypern.

Har I bestilt en rejse med Golf Plaisir til Cypern med afrejse i 2020, vil I blive kontaktet af os med henblik på ændring til en ny rejse eller refundering af rejsens fulde pris.

Du skal udfylde indrejseformular inden afrejse for at komme ind i landet. Du kan tidligst registrere dine oplysninger 24 timer inden afrejse, men du kan godt udfylde oplysningerne inden.

Ved indrejse til Cypern skal du have registreret dine oplysninger i det der kaldes Cyprus Flight Pass. Der skal udfyldes en elektronisk formular pr. person.

Udfyld dokumentet til Cypern her