Kampagner, tilbud og nedsatte rejser

Her har vi samlet alle vores tilbud, kampagner og nedsatte rejser. Her er mulighed for at gøre et godt køb på Golf Plaisirs ugerejser for dig som er fleksibel med hvornår og hvortil golfrejsen skal gå. Ofte har nedsatte rejser afrejse inden for ganske kort tid, men iblandt kan man også finde rejser med afrejsedato om flere måneder - book-tidlig-rabat. Siden opdateres løbende, så hold dig opdateret og find din golfrejse til helt specielle priser.


Vis alle tilbud
Fra 11 095 ,-
Spar 1 000,-

Spanien, Malaga

Rio Real Golf

Rio Real er et utrolig hyggeligt sted på den spanske solkyst med en perfekt beliggenhed, blot to kilometer fra Marbella. Dette mindre boutique hotel har 30 rummelige værelser, en god restaurant samt en dejlig golfbane, som blev bygget inden turismen for alvor kom til Solkysten - helt tilbage i 1965.

Fra 9 245 ,-
Spar 750,-

Bulgarien, Cape Kaliakra

Thracian Cliffs

Langs Sortehavskysten i den nordlige del af Bulgarien, finder vi den naturskønne kystlinje Cape Kaliakra”. Her tilbyder vi, det allerbedste indenfor golf – Thracian Cliffs, et topmoderne og dejligt golf resort, af allerhøjeste klasse. Cape Kaliakra er blevet Bulgariens egen og allerbedste golfkyst, og har med sine tre designbaner, fået det forpligtende navn ”The Signature Golf Coast”.