?>

Afbudsrejser

Her har vi samlet alle vores nedsatte rejser. Her er muligheder for at gøre et røverkøb på Golf Plaisirs ugerejser for dig som er fleksibel med hvornår og hvor golfrejsen skal gå til. De fleste nedsatte rejser har afrejse inden for ganske kort tid, men iblandt kan man også finde rejser med afrejsedato om et par måneder. Siden opdateres løbende, så hold dig opdateret og find din golfrejse til helt specielle priser.


Vis alle afbudsrejser
Fra 7 395 ,-
Spar 3 000,-

Portugal, Algarve

Vila Sol

Pestana Vila Sol Golf Resort er beliggende ved den meget populære by Vilamoura, på den solbeskinnede Algarve kyst. Her tilbydes et perfekt golf resort med meget fin overnatning, direkte ved en dejlig grøn 27 hullers golfbane, i et fredeligt og roligt miljø.

Fra 8 495 ,-
Spar 3 000,-

Spanien, Malaga

Rio Real Golf

Rio Real er et utrolig hyggeligt sted på den spanske solkyst med en perfekt beliggenhed, blot to kilometer fra Marbella. Dette mindre boutique hotel har 30 rummelige værelser, en god restaurant samt en dejlig golfbane, som blev bygget inden turismen for alvor kom til Solkysten - helt tilbage i 1965.

Fra 8 195 ,-
Spar 1 600,-

Bulgarien, Cape Kaliakra

Thracian Cliffs

Langs Sortehavskysten i den nordlige del af Bulgarien, finder vi den naturskønne kystlinje Cape Kaliakra”. Her tilbyder vi, det allerbedste indenfor golf – Thracian Cliffs, et topmoderne og dejligt golf resort, af allerhøjeste klasse. Cape Kaliakra er blevet Bulgariens egen og allerbedste golfkyst, og har med sine tre designbaner, fået det forpligtende navn ”The Signature Golf Coast”.