Portugal, Lissabon

På kanten af Atlanten

Fra 8 495 ,-
Læs mere om Praia D' El Rey her

ITALIEN, ROM

Vores klassiske golf rejsemål

Fra 8 495 ,-
Læs mere om Parco de Medici her
badge

GRÆKENLAND, KALAMATA

Et af Europas absolut bedste golf resorts

Fra 12 995 ,-
Læs mere om Costa Navarino her

Flexrejser

Design din egen rejse! Vælg blandt +3000 hoteller og +700 golfbaner

Søg rejse her

Spanien, Malaga

Golfklassiker ved havet

Fra 8 995 ,-
Læs mere om Almerimar her

Forespørgsel

Kontaktinformation

loading Din forespørgsel er modtaget. Vi undersøger om rejsen kan gennemføres, og kommer snarest muligt tilbage med svar via mail. Forespørgslen mislykkedes at sende, prøv igen senere eller ring til os i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.

Velkommen til Golf Plaisir!

Golfrejser med Golf Plaisir betyder, at vi tager ansvar for din golfferie. Vi sørger for, at du fuldt ud kan koncentrere dig om golfen og nyde din golfferie. Vi har heldagsgreenfee, garanterede starttider og golfværter på de fleste af vores rejsemål. Velkommen og Let's Golf!

Vores typer af rejser

Her kan du finde de golfrejser som passer til dine ønsker. Det kan være alt fra heldagegreenfes – flere golfbaner – long stay eller weekend - all inklusive – storby eller strand - og meget mere. Klik på den rejsetype du søger, så får du alle vores golfrejser, som opfylder det ønske.


Se alle vores rejsetyper

Maspalomas Golf

Oplev vores nye rejsemål på Gran Canaria

Læs mere her

Son Antem

Book din rejse til mageløse Mallorca

Læs mere her

Størst på golfrejser

Alt er forberedt og tilpasset for dig, når du rejser med Golf Plaisir. Du skal blot koncentrere dig om golfen og nyde livet. Har du rejst med Golf Plaisir før, ved du, at vores medarbejdere sætter din ferie meget højt. Vi sætter god indkvartering, at bo tæt på golfbanen og selvfølgelig en masse golf højt på listen, når det handler om din golfrejse.

Året der gik 2021

Når man snakker om 2021, så må man naturligvis begynde med Corona pandemien! De seneste to år har i høj grad været præget af Corona pandemien og rejsebranchen har været en af de brancher, som har været hårdest ramt. Der findes dog lyspunkter i mørket og vi kan se en del positive signaler, som gør at vi og rejsebranchen som helhed kan skimte lyset for enden af tunnelen og se frem imod 2022 med et positivt sind.

Læs mere

Studietur til Gran Canaria

Meloneras på Gran Canaria er en af Golf Plaisirs mest populære rejsemål om vinteren. Derfor er det en naturlig del af vores træning af personale, at vi sender kollegaer på studierejse til netop Meloneras. Her får I en førsthåndsberetning fra Meloneras fra vores kollegaer, som besøgte Gran Canaria i december.

Læs mere

Rovos Rail – en rejseberetning fra Rovos

Jeg er tjekket ind på Rovos Rail egen togstation i Pretoria og blevet udstyret med et glas champagne, mens jeg venter på afgang. Læs hvordan vores marketingschef, Johan Kullenberg, oplevede sin første tur med Rovos Rail.

Læs mere

Golf på Tenerife

Vulkanen Teide dominerer på denne smukke, kanariske ø. Fra de fleste steder skråner det meste af øen fra kysterne og op mod Teide, hvilket giver nogle fantastiske udsigter, hvilket også er gennemgående når vi snakker om både golfbaner og hoteller.

Læs mere
Se alle nyheder